Κατερίνα Καινούργιου για Θεοδώρα Βουτσά: «Με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέρθηκε σε ένα έντονο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν ο δεύτερος τον έπιασε από τον λαιμό πάνω στη σκηνή.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε σταθεί στην προσωπική μου ζωή, ήταν φίλος μου, το τι έκανε μετά και το τι στάση τηρώ τώρα, δείχνουν τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να με έχει αρπάξει από τον λαιμό αλλά μου έχει σταθεί σαν αδελφός», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ωστόσο η δήλωση αυτή εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ξέσπασε λέγοντας:

«Αυτή τη στιγμή σε ακούνε πολλοί άνθρωποι και θέλω να πω ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι μία βίαιη συμπεριφορά και να λες σε συγχωρώ.

Τι λες τώρα; αυτό το μήνυμα περνάμε; Τέλος στη βία. Σπύρο θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είμαι η κοπέλα που όταν ξεκίνησα 18 ετών και ήμουν στο Τηλεάστυ, βρέθηκα σε παράστασή σου, και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα και εσύ κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό για ποιο λόγο μίλησε άσχημα και τώρα μου λες ότι δέχεται κάτι τέτοιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη;», είπε με ένταση η Κατερίνα Καινούργιου.epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου για Θεοδώρα Βουτσά: «Με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6246231288171765447
item