Ήγουμενίτσα: Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας σε εκδήλωση με θέμα τον τουρισμό στην Αλβανία

Σε εκδήλωση με θέμα «Μαζί για τον Τουρισμό χωρίς Σύνορα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιβαδειάς «Κατίνα Παππά» στην Αλβανία, που διοργάνωσαν οι Δήμοι Αγ. Σαράντα και Φοινικαίων, συμμετείχε ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του απευθύνθηκε και εκπροσωπούμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Ελευθέριο Κώστα και κ. Μιχάλη Γκίκα.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η ανάπτυξη συνεργασίας και η διερεύνηση των δυνατοτήτων ενιαίας προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Αλβανίας και της Ελλάδας και ειδικότερα των Δήμων Αγ. Σαράντα και Φοινικαίων και Δήμων Ηγουμενίτσας και Δωδώνης αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι: Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος Αλβανίας κα. Βίλμα Μπέλο, εκπρόσωπος της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κ. Δημήτριος Σαχαρίδης, Βουλευτής Αλβανίας κ. Νίκος Κούρης, Περιφερειάρχης Αυλώνας κ. ΦλαμούρΜάμαϊ, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αυλώνας κ. Ερβίς Μότσκα, Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης, Δήμαρχος Δρόπολης κ. Δημήτρης Τόλης, Δήμαρχος Αργυροκάστρου κ. Φλαμούρ Γκολέμι, Δήμαρχος Τεπελενίου κ. Τερμέτ Πέτσι και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων κ. Αρμπεν Τσίπα και κα. Χριστίνα Φίδη.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Ελεύθεριος Κώστας, κατά την ομιλία που απηύθυνε μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Ο τουρισμός δεν είναι υπόθεση ενός. Επιβάλλεται να δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη συνεργασιών με όμορους προορισμούς, που αναλόγως των τουριστικών προϊόντων που διαθέτουν, θα μπορούσαν, από κοινού με αυτά του Δήμου Ηγουμενίτσας, να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση προώθησης, βελτιώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών».

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας σε εκδήλωση με θέμα τον τουρισμό στην Αλβανία
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 533927175018183101
item