Τζώρτζια Βαϊνά: Γάμος και βάφτιση στο Πόρτο Χέλι

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Τζώρτζια Βαϊνά αυτή την περίοδο καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση τόσο για τον γάμο όσο και για τη βάφτιση της κόρης της!

Το πανέμορφο μοντέλο που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο «My Style Rocks» και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Νίκος Δρούγκας παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο στον τόπο καταγωγής του γαμπρού την Ερμιόνη. 

Να σημειώσουμε πως στην Ερμιόνη αλλά και στο Πόρτο Χέλι ο Νίκος Δρούγκας διατηρεί αλυσίδα με φούρνους, τους γνωστούς «Drougas Bakery».

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι το  ζευγάρι πριν από δύο χρόνια, τον Δεκέμβρη του 2020 είχε κάνει πολιτικό γάμο όταν ακόμη η Τζώρτζια Βαϊνά ήταν έγκυος.

Την ίδια μέρα η Τζώρτζια Βαϊνά και ο αγαπημένος της Νίκος Δρούγκας πρόκειται να βαφτίσουν και την κόρη τους, που σήμερα είναι 17 μηνών και η οποία θα πάρει το όνομα Ελένη! Και τα δύο μυστήρια αναμένεται να γίνουν σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι, στον Άγιο Ιωάννη στην Ερμιόνη το Σάββατο 4 Ιουνίου το απόγευμα.

Το govastileto.gr εξασφάλισε αποκλειστικά και το προσκλητήριο του γάμου και της βάφτισης:

Το ζευγάρι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα παντρέψουν η Ραμόνα Βλαντή, κολλητή φίλη της νύφης και ο Γιώργος Μαλτέζος, παιδικός φίλος του γαμπρού, ενώ τη μικρή που θα πάρει το όνομα Ελένη θα βαφτίσουν τα γνωστά μοντέλα Χριστιάνα Γαργαροπούλου και Αλιόνα Στράτουλατ καθώς και ο Γιώργος Μαλτέζος.

Όπως μάθαμε η Τζώρτζια Βαϊνά για την όμορφη αυτή ημέρα της ζωής της επέλεξε νυφικό Posh by Margarita Galanu. Το νυφικό της μελαχρινής καλλονής θα είναι λευκό στράπλες, σε στυλ γοργονέ με διακριτικές λάμψεις και πετράδια ραμμένα πάνω του. 

Επίσης θα έχει μακριά γάντια που θα φτάνουν μέχρι λίγο πάνω από τον αγκώνα. Ένα παρόμοιο στυλ νυφικού είχαμε δει να φοράει η Hailey Bieber στον γάμο της με τον Justin Bieber. Το bridal look θα ολοκληρώσουν ένα ζευγάρι λευκές γόβες, Rene Caovilla.  

Το bridal makeup της Τζώρτζιας όπως μάθαμε θα είναι φυσικό σε παστέλ χρωματισμούς ενώ όσον αφορά το νυφικό χτένισμα αυτό θα είναι ένα ελαφρύ σπάσιμο διά χειρός Δημήτρη Λεβέντη ενώ θα περιλαμβάνει και στέκα!

Τα βαφτιστικά ρούχα της μικρούλας θα είναι Vinteli by Vivian Chatzeli.

Οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού αναμένεται να είναι γύρω στα 300 άτομα τόσο από τον χώρο του μόντελινγκ και της σόουμπιζ όσο και από τον επιχειρηματικό ενώ η διακόσμηση και ο στολισμός θα είναι μίνιμαλ με λευκούς χρωματισμούς τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει!

Η γαμήλια τούρτα του ζευγαριού

Τη νύφη Τζώρτζια Βαϊνά θα συνοδεύσουν στο σύνολο έξι παρανυφάκια, τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια. 

Η Τζώρτζια θα φτάσει στην εκκλησία όχι από τη στεριά αλλά παραδοσιακά με καραβάκι από τη θάλασσα, όπου θα τη συνοδεύει ο πατέρας της καθώς και μία μουσικός που θα παίζει με το βιολί παραδοσιακή μουσική!

Αμέσως μετά το τέλος των μυστηρίων θα ακολουθήσει δεξίωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Cavo Bianco στην Ερμιόνη, ένα μαγικό μέρος δίπλα στη θάλασσα.  Η διακόσμηση και εκεί θα κινηθεί στο ίδιο μίνιμαλ στυλ κι όλα στα λευκά! 

Οι μπομπονιέρες που επέλεξε το ζευγάρι θα βρίσκονται στο τραπέζι πάνω από κάθε σερβίτσιο και θα είναι μαρμάρινο σουβέρ στο οποίο θα έχουν χαραχθεί πάνω τα αρχικά γράμματα των νεόνυμφων.  Για τα παιδάκια θα υπάρχει διαφορετική μπομπονιέρα, η οποία θα είναι ένα σακίδιο γεμάτο ζαχαρωτά και δωράκια.

Επίσης η Τζώρτζια Βαϊνά για τη δεξίωση έχει επιλέξει να φορέσει μία chic and sexy Costarellos δημιουργία και παπούτσια από την εταιρεία Le Silla.

Τέλος τη διασκέδαση των καλεσμένων θα αναλάβει ο γνωστός dj George Varveris ενώ τα παιδάκια θα ψυχαγωγήσουν δύο animater.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζώρτζια Βαϊνά: Γάμος και βάφτιση στο Πόρτο Χέλι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8503920234372720931
item