Οι τρεις δουλειές στο σπίτι που αξίζει να κάνετε όταν έχετε νεύρα

Όταν θέλετε να εκτονώσετε την ένταση και το θυμό που έχετε μέσα σας καλό είναι να το ρίξετε στην… καθαριότητα του σπιτιού.

Προσφέροντας ταυτόχρονα άμεση ικανοποίηση και άσκηση, οι δουλειές του σπιτιού σας βοηθούν να διατηρήσετε παράλληλα και το σπίτι σας καθαρό.

Τρεις δουλειές στο σπίτι που αξίζει να κάνετε όταν είστε θυμωμένοι

Οπότε γιατί να το ξανασκεφτείτε όταν τα οφέλη είναι τριπλά; Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θέλετε να ξεσπάσετε κάπου κάντε το στο σπίτι και θα δείτε ότι η ανακούφιση που θα νιώσετε θα σας κάνει να αισθάνεστε τέλεια.

Τρίψτε τα πατώματα

Ίσως η δουλειά του σπιτιού που προσφέρει την μεγαλύτερη εκτόνωση. Και δεν εννοούμε το σφουγγάρισμα με την σφουγγαρίστρα -στην περίπτωση που γίνεται έντονα βέβαια κάποια ανακούφιση προσφέρει- αλλά το τρίψιμο του πατώματος με τα χέρια. 

Προσοχή βέβαια στην περίπτωση που πρόκειται για παρκέ. Εκεί, κάτι τέτοιο δεν συνίσταται.

Τινάξτε τα χαλιά

Ποια καλύτερη επιλογή από το να χτυπάτε με όλη σας (σχεδόν) τη δύναμη κάτι; Αυτό, λοιπόν, είναι τα χαλιά σας τα οποία θα τα βγάλετε στο μπαλκόνι και θα αρχίσετε να τα κοπανάτε με το αντίστοιχο εξάρτημα. 

Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο απομακρύνετε βρωμιές, σκόνες, τρίχες και ό,τι άλλο έχει «αποθηκευτεί» σε αυτά, αλλά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα απελευθερώνοντας όλη την ένταση και την κακή σας ενέργεια εκεί.

Καθαρίστε τους αρμούς στο μπάνιο

Οι περισσότεροι αρμοί μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά με ζεστό νερό και μια σκληρή βούρτσα. 

Στην πραγματικότητα, όμως, το μεγάλο πλεονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο καθαρισμός των αρμών χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και χρόνο και δεδομένου ότι η ένταση μέσα σας είναι αρκετή, ο χρόνος που θα σας πάρει για να τους καθαρίσετε και το τρίψιμο που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εκτονωθείτε αρκετά.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι τρεις δουλειές στο σπίτι που αξίζει να κάνετε όταν έχετε νεύρα
epirusblog.gr
5 of 5
item