Σαμπρίνα και Κωνσταντίνα αγκαλιά μετά το σκηνικό με την αφίσα

Αγκαλιές πάνω στην πίστα για Σαμπρίνα και Κωνσταντίνα μετά το σκηνικό με την αφίσα και την επεισοδιακή αποχώρηση της τελευταίας από τη συνέντευξη Τύπου.TSR Watermark 15

Η θύελλα -κατά πώς φαίνεται- κόπασε, με τις δύο τραγουδίστριες να συνεργάζονται αρμονικά τις δυο πρώτες βραδιές και να υποδέχονται μεταξύ των θαμώνων την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία γιόρτασε στο Argi’s House στη Γλυφάδα τα γενέθλιά της.

sel 21 f3 5007 KONSTANTINA SAMPRINA ORTHOYLA PAPADAKOY 652022

Για το όλο ζήτημα τοποθετήθηκε η Κωνσταντίνα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αποφασίσαμε μαζί με τον Αργύρη το σχήμα. 

Υποστήριξα πάρα πολύ τη Σαμπρίνα για να έρθει μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες στο αν θα κρατήσουμε το στιλ που είχαμε ή αν θα το πάμε παραπέρα.TSR Watermark 14

Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής μόνο. Βγήκε και την είδα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Παίζονται το όνομά μου και η ταυτότητά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Σαμπρίνα.

Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», με τη Σαμπρίνα -στο ίδιο… ειρηνευτικό κλίμα- να συμπληρώνει μπροστά στις κάμερες: «Η αφίσα θα αλλάξει, θα κάνουμε τη σωστή φωτογράφιση. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ και με εκτιμά!»

epirusblog.gr
5 of 5
Σαμπρίνα και Κωνσταντίνα αγκαλιά μετά το σκηνικό με την αφίσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1276842928546088580
item