Γεμάτο λουλούδια και πίνακες - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου

Η τελευταία περίοδος για την Άντζελα Γκερέκου τα είχε όλα καθώς πριν από λίγους μήνες η ίδια έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο, Τόλη Βοσκόπουλο μετά από ανακοπή που είχε προκαλώντας θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στους συγγενείς του.

Μάλιστα, τα επαγγελματικά της φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά μιας και την φετινή τηλεοπτική σεζόν την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στην σειρά «Η γη της Ελιάς» όπου σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν σε κάποιες από αυτές την έχουμε δει να ποζάρει μέσα από το σπίτι της το οποίο αναμφίβολα είναι καλόγουστο και φινετσάτο καθώς από την οικεία δεν λείπουν τα λουλούδια αλλά και οι κορνίζες στις οποίες είναι μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Άντζελας Γκερέκου

«Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και...» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της υιοθεσίας και στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου όσο όμως και στο ελληνικό MeToo.

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. 

Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια.

Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy είπε: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».

epirusblog.gr
5 of 5
Γεμάτο λουλούδια και πίνακες - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1678053805597489356
item