«Αν είχα δει παρενόχληση θα ήμουν η πρώτη που θα άνοιγα το στόμα μου»

Έτσι σχολίασε την εμπλοκή του ονόματός της, η Ανδρομάχη στην καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης - «Θα κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνιση απόψε, είναι έκπληξη»!

Η Eurovision 2022 ξεκίνησε στο Τορίνο της Ιταλίας, με τον μεγάλο τελικό να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαΐου. 

Μια 20χρονη εθελόντρια στη Eurovision καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση στην Corriere della Sera στο εναρκτήριο πάρτι της διοργάνωσης. Η εθελόντρια και φοιτήτρια νομικής συνοδεύει Bορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του, στον διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο.

Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, τονίζει ότι στην γιορτή εγκαινίων του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

«Στην γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. 

Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων», δήλωσε η κοπέλα. «Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες κοπέλες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί», τονίζει η εθελόντρια.

«Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια», λέει η 20χροη και τόνισε πως «είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα ένας καλλιτέχνη που προσπάθησε να την φιλήσει».

«Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανώτερους μας, για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει», τονίζει η κοπέλα και αποκαλύπτει, τέλος, πως όταν με τις φίλες της έφυγαν από το πάρτι, οι υπεύθυνοι της παρενόχλησης «έβαλαν στόχο, άλλες κοπέλες».

Για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στη φετινή Eurovision το οποίο κατήγγειλε εθελόντρια και στο οποίο ενεπλάκη και το όνομα της Ανδρομάχης απάντησε η ίδια η καλλιτέχνιδα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Suoer Κατερίνα». 

«Δεν έχω άποψη. Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε» απάντησε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη όταν η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε για την εμπλοκή του ονόματός της στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Αν είχα δει κάτι θα ήμουν η πρώτη που θα άνοιγα το στόμα μου γιατί όταν βλέπω να γίνεται κάτι άδικο ή περίεργο το λέω κατευθείαν. Δεν είδα κάτι οπότε δεν έχω καμία άποψη για το θέμα» ανέφερε στη συνέχεια η Ανδρομάχη.

Για το αγόρι της δήλωσε: «Το αγόρι μου είχε τις υποχρεώσεις του, δεν μπορούσε να είναι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε και τόσο τρέξιμο που δε θα μπορούσα να τον δω και ιδιαίτερα. Θα πάμε διακοπές μετά τον διαγωνισμό και θα είναι ένα από τα πρώτα άτομα που θα πάρω τηλέφωνο μόλις κατέβω από τη σκηνή»!

epirusblog.gr
5 of 5
«Αν είχα δει παρενόχληση θα ήμουν η πρώτη που θα άνοιγα το στόμα μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3239916493291651304
item