Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Στάζει μέλι» για τον Στάθη Σχίζα – Τι του έχει υποσχεθεί;

Για καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να είναι ζευγάρι. Κανένας από τους δύο, ωστόσο, δεν είχε τοποθετηθεί για τις εν λόγω φήμες, μέχρι που πριν λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη τις επιβεβαίωσε! 

Η δημοφιλής επιχειρηματίας και ο παίκτης του Survivor δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. 

Μάλιστα, σε έπαθλο επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης, ο Στάθης Σχίζας μίλησε με την ξανθιά καλλονή και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, αποκαλώντας την «γυναίκα της ζωής μου».

Η κάμερα του Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κουκου συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε καφετέρια της Αθήνας, με εκείνη να μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και να αποκαλύπτει πως όταν επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, σκοπεύουν να πάνε ταξιδάκι. 

Ωστόσο, όπως είπε, είναι πολύ νωρίς να πει οτιδήποτε για συγκατοίκηση. Του έχει υποσχεθεί, ακόμη, πως όταν γυρίσει στη χώρα μας, τον περιμένει πολύ και νόστιμο φαγητό.

«Μου πάει ο έρωτας, νομίζω σε όλους μας πάει ο έρωτας. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να ανακοινώσω τη σχέση μου με τον Στάθη, απλώς προέκυψε λόγω της βίντεο κλήσης που είδε και ο κόσμος. 

Δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε, είναι λογικό τα συναισθήματα να είναι έντονα μετά από τόσο καιρό που βρίσκεται στο παιχνίδι. Εννοείται ότι μου λείπει.

Δεν κάναμε παρέα με τον Στάθη. Απλά τον ήξερα από παλιότερα, από κοινές παρέες. 

Είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που με συγκινεί με τον Στάθη είναι ότι παρόλο που είναι νέος, είναι μόνο 30 χρονών, δεν είναι ο άντρας ο επιφανειακός, είναι ο άντρας που σε κοιτάει βαθύτερα. 

Είναι λίγο παλαιάς κοπής άντρας, θα σου φτιάξει πρωινό, θα σε προσέξει, θα σε φροντίσει, δεν θα το παίξει άνδρας βαρύς. Είναι πολύ συναισθηματικός και πάρα πολύ ρομαντικός.

Είναι πολύ νωρίς για να πω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου. Περιμένω να βγει από το παιχνίδι και ότι είναι να μάθει ο κόσμος, να το μάθει, αφού θα βγει.

Ένα κοινό μας όνειρο είναι ότι έχουμε πει πως όταν θα βγει από το παιχνίδι, θα πάμε ένα ταξίδι. Του έχω υποσχεθεί πολύ φαγητό, γιατί είμαστε και οι δύο λάτρεις του φαγητού, τρώμε σαν να μην υπάρχει αύριο. 

Νομίζω θα τον υποδεχθώ με έναν μπουφέ μεγάλο, που θα έχει τα πάντα, πατατούλες τηγανιτές, burger, σούσι, τα πάντα».

Όσον αφορά τη φίλη της, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποχώρησε από το Survivor λόγω προβλήματος υγείας, η επιχειρηματίας διαβεβαίωσε πως είναι πλέον πολύ καλά: «Η Ναυσικά είναι πολύ καλά στην υγεία της, είναι κοντά μας, μια χαρά είναι. Όλοι επανέρχονται, από τη στιγμή που βλέπουν τους φίλους και την οικογένειά τους».epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Στάζει μέλι» για τον Στάθη Σχίζα – Τι του έχει υποσχεθεί;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4621889684905692726
item