«Στα μαχαίρια» Ιωάννα Μαλέσκου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αφορμή; Το Μάτι του Κυκλώνα…

Κόντρα μεταξύ Δημήτρη Ουγγαρέζου-Ιωάννας Μαλέσκου!

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 20/5, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και είπε στον Νίκο Μουτσινά: «Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα, χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. 

Αυτό με έκανε λίγο να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από τη στήλη που διατηρεί στο Youfly.com, σχολίασε αυτές τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως εκείνη χρησιμοποίησε εσφαλμένα τη φράση στο «Μάτι του Κυκλώνα». «Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο “μάτι του κυκλώνα” για μια περίοδο. 

Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο “Μάτι του Κυκλώνα” επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα μπορούσε να περάσει «στο ντου-κου» όσα υποστήριξε ο 42χρονος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός για εκείνη. 

Έτσι, τη Δευτέρα 23/5, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν ο συνεργάτης της Χάρης Γιακουμάτος χρησιμοποίησε τη φράση στο Μάτι του Κυκλώνα, άδραξε την ευκαιρία και τόνισε:

«Αυτό το Μάτι του Κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει δώσει μία ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό το οποίο σημαίνει. 

Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω ένα tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για το τι ακριβώς σημαίνει, για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις, ούτε οφείλουμε να έχουμε γνώσεις. 

Αν όντως μπει στο Μάτι του Κυκλώνα εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός, “τι καλά που είμαι εδώ”; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου. Mε αγάπη».

 

epirusblog.gr
5 of 5
«Στα μαχαίρια» Ιωάννα Μαλέσκου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αφορμή; Το Μάτι του Κυκλώνα…
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5298835553230179342
item