Έλενα Παπαρίζου: «Ο παιδικός μου έρωτας ήταν ο Χρήστος Δάντης»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον παιδικό της έρωτα, αλλά και στις επιτυχίες της που ξεχώρισαν.

Όπως ανέφερε, μία που ξεχώρισε από αυτές ήταν οι «Αναπάντητες Κλήσεις». «Ήταν μια υπέροχη ηχογράφηση και ήταν το πρώτο μου σόλο βίντεοκλιπ. Ήταν λίγο δύσκολα, βέβαια, γιατί τότε δεν ήξερα καν πώς είναι να βρίσκομαι στο κέντρο μιας κάμερας ή μιας σκηνής», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε βέβαια, στη συνέχεια πως το να μοιράζεσαι τη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη το καθιστά από μόνο του «μοναδική εμπειρία».

«Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ότι μοιραστήκαμε τη σκηνή με τον Δάντη, γεγονός που έκανε αυτή τη διασκευή πολύ ιδιαίτερη. Εντωμεταξύ, όλοι γνωρίζουν ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης. 

Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Επίσης, έκανε πολλή ζέστη. Οπότε, ένιωθα ότι ήθελα να λιποθυμήσω. Έκανε ζέστη, είχα τον Χρήστο Δάντη, είχαμε και τραγουδάρα», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Τέλος, αναφέρθηκε στο τραγούδι «Υπάρχει λόγος», το οποίο σημείωσε μάλιστα, τεράστια επιτυχία.

«Αυτό που θυμάμαι έντονα από το τραγούδι αυτό είναι ότι πήγα κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού και είπαμε να μπούμε δεύτερη φορά στο στούντιο, γιατί την πρώτη κάναμε ουσιαστικά ένα demo. Νομίζω πως πήγαμε άλλες δύο ή τρεις, αλλα΄τελικά ο Ευθύβουλος κράτησε την πρώτη εκδοχή, από το demo», είπε κλείνοντας η Έλενα Παπαρίζου.


epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: «Ο παιδικός μου έρωτας ήταν ο Χρήστος Δάντης»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4789530476019622687
item