Πώς θα κάνω τον άντρα να με θέλει περισσότερο;

Ο σύντροφός μου, μου λέει ότι πρέπει να κάνω κάτι για να τον κατακτήσω ξανά εγώ η ίδια και…ότι έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. 

Τι πρέπει να κάνω για να του δώσω να καταλάβει ότι έχει τον χώρο του και τον χρόνο που θέλει και να τον κάνω να με θέλει περισσότερο, χωρίς να βαριέται τη μονοτονία;

Στο ερώτημα απαντά ο Eυάγγελος Κουσιάδης/ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπευτής

Αγαπητή φίλη,

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε ακριβώς με “τα ίδια και τα ίδια συνέχεια”. Σε ποιο επίπεδο της σχέσης σας συγκεκριμένα αναφέρεστε, στο σεξουαλικό, συναισθηματικό, επικοινωνιακό, σε όλα αυτά μαζί;

Επιπλέον, μοιάζετε να χρεώνεστε, εσείς εξ’ ολοκλήρου το βάρος και την ευθύνη της αλλαγής και της ανανέωσης στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. 

Επιτρέψτε μου να σας πω, πως σε μία ερωτική σχέση η αλλαγή δεν μπορεί να έρθει μόνο από τον ένα σύντροφο, χωρίς ο άλλος να κάνει τίποτα. Για την όποια μονοτονία ή το “βάλτωμα” σε μία σχέση είναι σίγουρο πως και οι δύο έχουν τις ευθύνες τους.

Αν ο σύντροφός σας μεταθέτει σε εσάς όλες τις ευθύνες και εσείς τις αποδέχεστε παθητικά, απλά, του θρέφετε τον εγωισμό, και τον “βολεύετε” σε μία σχέση όπου τα επίπεδα συναισθηματικής και σεξουαλικής ικανοποίησης θα είναι περιορισμένα και για τους δυο σας.

Αν πρέπει να γίνει κάτι, χρειάζεται και οι δύο να εμπλακείτε στη διαδικασία της αλλαγής και της ανανέωσης, όχι μόνη σας, αυτό δεν θα βοηθήσει και πολύ, να το ξέρετε και να το λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν.

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα κάνω τον άντρα να με θέλει περισσότερο;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4780694640499128114
item