Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στην όμορφη Χίο – Δείτε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV!

Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ επιστρέφουν Ελλάδα και ταξιδεύουν στην όμορφη Χίο, με δύο νέα επεισόδια back to back, Σάββατο 28 Μαΐου στις 17:45 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και Κυριακή 29 Μαΐου στις 17:45 με το δεύτερο.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 28/5 ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην αρχοντική και μυροβόλο Χίο! Μας ξεναγούν στο γεμάτο ιστορία κέντρο της πόλης, το Κάστρο αλλά και το λιμάνι της Χίου που σφύζει από ζωή. 

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν τον περίφημο Κάμπο αλλά και τα Μεστά, το «οχυρωμένο» Μαστιχοχώρι με την μεγαλοπρεπή εκκλησία του Μεγάλου Ταξιάρχη!

Δείτε το trailer

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22/5, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στo νησί της μαστίχας, τη Χίο! Επισκέπτονται το Πυργί, το Μαστιχοχώρι με τα διάσημα ξυστά, τα Καρδάμυλα και τον παραδοσιακό Πιτυό. 

Ανακαλύπτουν το ειδυλλιακό εκκλησάκι του Άγιου Ισίδωρου και τις καλύτερες παραλίες στη βορειοανατολική Χίο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας ξεναγούν στο ιστορικό μοναστήρι Νέα Μονή, στον Ανάβατο· «τον Μυστρά του Αιγαίου», και καταλήγουν στο Αυγώνυμα για το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στη Χίο!

Δείτε το trailer

Πηγή: travelstyle.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στην όμορφη Χίο – Δείτε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8407878693417744153
item