Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ταξίδι στη Σαντορίνη για την επέτειό τους

Ταξίδι στη Σαντορίνη για την επέτειο της σχέσης τους έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το μεσημέρι της Παρασκευής πήραν το αεροπλάνο και έφυγαν για τον διάσημο ταξιδιωτικό προορισμό ώστε να απολαύσουν από κοντά το μοναδικό τις μοναδικές εικόνες που προσφέρει το φυσικό τοπίο, αλλά και το διάσημο ηλιοβασίλεμά του.

«Κλείνουμε έναν χρόνο σχέσης αύριο και πάμε σύντομο ταξιδάκι», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη καθώς αποκάλυψε τον προορισμό της στους followers της. 

Όταν όμως το έκανε άρχισε να κατακλύζεται από μηνύματα διαδικτυακών της φίλων που την προειδοποιούσαν ότι δύο είναι οι επιλογές τις σε αυτό το νησί όταν πας με σύντροφο σου: «Ή χωρίζεις ή παντρεύεσαι», με την πρώτη επιλογή να κερδίζει έδαφος στα μηνύματα αυτά. 

«Να πω σε αυτό το σημείο ότι αν χωρίσω θα σας κάνω όλους block», ήταν η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τις προειδοποιήσεις που έλαβε για τη Σαντορίνη.

Η Influencer δεν πτοήθηκε και επέλεξε με τον αγαπημένο της ένα εστιατόριο με πανοραμική θέα και γκουρμέ πιάτα για να ξεκινήσουν τις βόλτες τους στη Σαντορίνη.

Χθες η επιχειρηματίας είχε μοιραστεί με χιούμορ την αναστάτωσή της καθώς μετά την αναβάθμιση που έγινε στο Instagram δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα φίλτρα ομορφιάς.

Ηαναβάθμιση του Instagram αναστάτωσε πολλούς από τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 

Για πολύ ώρα χθες στο Twitter έγιναν συζητήσεις για τη δυσκολία που είχαν πολλοί χρήστες να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα του. Το ίδιο συνέβη και στην Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer δημοσίευσε το πρωί της Πέμπτης ένα video χωρίς καθόλου φίλτρα και αποκάλυψε πως η εφαρμογή του κινητού της είχε κάποια θέματα και δεν λειτουργούσε.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ταξίδι στη Σαντορίνη για την επέτειό τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7786446541303600291
item