Άρτα: Νέα θεατρική ομάδα κάνει ντενπούτο με τον... "ΖΟΡΜΠΑ"

Ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Άρτας "Το Σκοπευτήριο" με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό την ίδρυση θεατρικής ομάδας και σχαπευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος της...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες του Θεατρικού Τμήματος του Συλλόγου μας. Εγκαινιάζουμε, λοιπόν, την παρουσία μας στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας με τον ΖΟΡΜΠΑ του Νίκου Καζαντζάκη την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαρούνης.

Επιλέξαμε τελικά το συγκεκριμένο έργο όχι γιατί πιστεύουμε ότι θα εντυπωσιάσουμε την Άρτα με τις ικανότητές μας ως ηθοποιοί αλλά γιατί μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι η περιοχή όπου μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε έχει πολλούς από τους χαρακτήρες αυτού του έργου στην πραγματική ζωή και συνεπώς αυτό το έργο μας εκφράζει και αυτό που θέλουμε δεν είναι να το παίξουμε αλλά να το ζήσουμε.

Οι παραστάσεις θα παιχτούν στον ειδικά διαμορφωμένο με κερκίδες θεατρικό χώρο του πάρκου μας, ακριβώς δίπλα στην λίμνη μας που δροσίζεται από τα καθαρά νερά του Αράχθου και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ μέχρι τώρα για εκδηλώσεις, με τον θρυλικό ΖΟΡΜΠΑ του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ να εγκαινιάζει θεατρικά το σημείο.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος στην παράσταση να ενημερώσει μέσα στο επόμενο διάστημα τον Σύλλογο για να τεθεί στην διάθεση του σκηνοθέτη.
"

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Νέα θεατρική ομάδα κάνει ντενπούτο με τον... "ΖΟΡΜΠΑ"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5971693285229560426
item