Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε πισίνα ξενοδοχείου της Λευκάδας δροσίστηκε και αναστάτωσε με το χαμόγελο και τις ωραίες καμπύλες της

Χαμογελαστή, αυθεντική, με ωραίες καμπύλες, ταλέντο στην υποκριτική αλλά και το τραγούδι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει κερδίσει την αγάπη μας, με πολλούς άνδρες να τη θεωρούν άκρως ελκυστική.

Η ίδια ζει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του γοητευτικού συζύγου της, μουσικού και ντράμερ, Φώτη Μπενάρντο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κοριτσάκια, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.

Φώτης Μπενάρντο – Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η «εκρηκτική» perfomer είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου συνηθίζει να μοιράζεται με τους περισσότερους από 374.000 followers της στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. 

Και την Πέμπτη 26/5, τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της, όταν δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία από την πισίνα ενός ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων της Λευκάδας, στην οποία εμφανίζεται με ένα μοντέρνο, ολόσωμο μαγιό και είναι πανέμορφη!

Αποπνέοντας θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, ποζάρει όρθια μέσα στην πισίνα, χαμογελά, κλείνει τα μάτια της και στρέφει το πρόσωπό της προς τα αριστερά. 

Δείχνει αδιάφορη για ό,τι μπορεί να συμβαίνει γύρω της. Ζει τη στιγμή και κολάζει με τις αναλογίες της. 

Το ολόσωμο μαγιό αγκαλιάζει τη λεπτή μέση και το στήθος της και τα καλλίγραμμα πόδια της εξιτάρουν την ερωτική φαντασία του ανδρικού πληθυσμού, με την ίδια να εκπέμπει άπειρο σεξαπίλ!

Σημειώνεται, τέλος, πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανάρτησε την εν λόγω φωτογραφία θέλοντας να διαφημίσει το μαγιό γνωστής εταιρείας, το οποίο φορά. 

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ο σκοπός επετεύχθη, αφού διαθέτει όλο το «πακέτο».

epirusblog.gr
5 of 5
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε πισίνα ξενοδοχείου της Λευκάδας δροσίστηκε και αναστάτωσε με το χαμόγελο και τις ωραίες καμπύλες της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4875933220147339906
item