Η φωτογραφία με το "καυτό" φιλί στο στόμα! Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ που είναι απασχολήσει αρκετά τον τελευταία καιρό είναι η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος. 

Τα δυο παιδιά είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει παραχωρήσει κάποια συνέντευξη ή να μην έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση, ωστόσο μοιράζουν συνεχώς κοινές τους φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα πως είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ αγαπημένο.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, η Γαία αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία που ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί με τον Άγγελο Λάτσιο και συγκεκριμένα βάζοντάς την ως φωτογραφία προφίλ.

Η φωτογραφία Άγγελου - Γαία με το φιλί στο στόμα

φιλί Λάτσιου - Μερκούρη φωτογραφία

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. 

Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

epirusblog.gr
5 of 5
Η φωτογραφία με το "καυτό" φιλί στο στόμα! Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2169867973438447152
item