Τι Αποκαλύπτει για την Προσωπικότητά σας το Σχήμα της Μύτης σας

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η μύτη σας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας όταν μπορεί να είναι λίγο πιο λεπτή από την μία πλευρά της. 

Εξετάστε τη μύτη ενός ατόμου όταν συναντιέστε για πρώτη φορά. Μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα για το ποιοι είναι.

1. Η ίσια μύτη

Η ίσια μύτη αποκαλύπτει ένα εμπνευσμένο άτομο με εξαιρετικά λειτουργικές και οργανωμένε δεξιότητες. Είναι ιδανικός σε περιόδους κρίσης.

2. Η μεγάλη μύτη

Οι άνθρωποι με τις μεγαλύτερες μύτες λέγεται ότι έχουν μεγάλες ηγετικές ικανότητες. Αποκαλύπτουν μια ισχυρή, όχι αδύναμη προσωπικότητα. Τείνουν να μην είναι ήρεμοι.

3. Η σαρκώδης μύτη

Η βάση της μύτης είναι στενή, αλλά σε όλο το μήκος επεκτείνεται. Το τέλος είναι μια περιφρόνηση. Αυτές οι μύτες ανήκουν σε ανθρώπους που σκέπτονται γρήγορα και γνωρίζουν πώς να ενεργήσουν γρήγορα. Είναι συχνά πολύ έξυπνοι.

4. Η “κολοβή” μύτη

Η “κολοβή” μύτη αποκαλύπτει μια αισιόδοξη και ευγενική προσωπικότητα. Αυτοί είναι που φροντίζουν τους ανθρώπους που αγαπούν και ξέρουν να δώσουν και να λάβουν αγάπη. Αγαπούν να πειραματίζονται και να είναι ενθουσιώδεις.

5. Η κυρτή μύτη

Οι άνθρωποι με μια προς τα κάτω κυρτή μύτη σχεδιάσουν τη δική τους ζωή και δεν ακολουθούν αν πουν οι άλλοι ότι είναι όλα καλά. Δεν νοιάζονται για την έγκρισή σας και είναι συχνά πολύ επαναστατικοί.

higherperspectives.com μέσω kavalarissa.eu

epirusblog.gr
5 of 5
Τι Αποκαλύπτει για την Προσωπικότητά σας το Σχήμα της Μύτης σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8631213435610186436
item