Κατερίνα Λιόλιου: Με Διαφάνεια ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ έρχονται πολλαπλά εγκεφαλικά

Η Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε από το The Voice of Greece πριν από 10 χρόνια και κατάφερε μέσα σε αυτή τη δεκαετία να κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα της αρπάζοντας την ευκαιρία που της δόθηκε από την προβολή της και την πορεία της στο συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό!

Τραγούδησε σε πίστες, φωτογραφήθηκε για έντυπα, έδωσe συνεντεύξεις, χόρεψε στο στην υγεία μας ρε παιδιά με το Σπύρο Παπαδόπουλο και κατάφερε να κάνει και τη δική της δισκογραφία!

Κέρδισε και το just the two of us που πήρε μέρος μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τώρα που άνοιξαn και οι πίστες μετά τη λήξη των μέτρων για τον κορονοιο ξεκίνησε και στο Romeo!

Παράλληλα είναι και συμπαρουσιάστρια του x-factor στο Mega.

Το πιο σημαντικό από όλα εκτός από τους φίλους που κέρδισε με τη φωνή της έχει κερδίσει χιλιάδες followers στο instagram εξαιτίας της εμφάνισης της!

Και influencer η Κατερίνα Λιόλιου, κάτι που κέρδισε με το σπαθί της και την ομορφιά της, αφού φωτογραφίες σαν αυτές που φοράει ολόσωμη διαφάνεια κάνουν τους followers να αλληλεπιδρούν μαζί της!

Και όσο η followers αλληλεπιδρούν και έχεις να εμφανίζεις στοιχεία στους διαφημιστές τότε κερδίζεις και το κομμάτι της πίτας που σου αναλογεί!

Κι αν κρίνουμε από τις περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει η Κατερίνα Λιόλιου τότε έχει να φάει πολλά κομμάτια πίτα ακόμα


epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λιόλιου: Με Διαφάνεια ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ έρχονται πολλαπλά εγκεφαλικά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 881126969657419894
item