Διόνυσος: Αυτό είναι το σπίτι που έκαναν «λαμπόγυαλο» οι διαρρήκτες πριν από την καταδίωξη

Σκηνές από ταινία φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στον Διόνυσο με τους τέσσερις διαρρήκτες να μπαίνουν σε μια μονοκατοικία και να προσπαθούν να τη διαρρήξουν προτού ακολουθήσει η καταδίωξη με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr φαίνονται τα "ίχνη" που άφησαν οι κακοποιοί στο σπίτι που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αιολίδος.

Λίγο μετά τις 22.30, 3 άνδρες διέρρηξαν την κλειδαριά της αυλόπορτας, μπηκαν στον κήπο και με ένα λοστό έσπασαν τη μπαλκονόπορτα του ισογείου.

dionysos-listeia__4_

Πριν κατορθώσουν να μπουκάρουν στο σπίτι, ένας άνδρας τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και το γιο του που νοίκιαζει τη μονοκατοικία.

Ο νεαρός έφτασε στο σημείο και είδε τους 3 διαρρήκτες να μπαίνουν σε ένα μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τέταρτος συνεργός τους.

dionysos-listeia__3_
dionysos-listeia__2_



Στη συνέχεια, τους ακολούθησε με το αμάξι του στα γύρω στενά. Εκεί, οι κακοποιοί τον αντιλήφθηκαν και τον απείλησαν στρέφοντας ένα όπλο εναντίον του προκειμένου να τον απομακρύνουν.

Ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν για το περιστατικό μέχρι την λεωφόρο Διονύσου.

dionysos-listeia__1_

Στη συμβολή της λεωφόρου Διονύσου με τη λεωφόρο Αιολίδος, το αμάξι των κακοποιών ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και επεχείρησε να εμβολίσει τη μία μηχανή των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έναν ελιγμό και γλίτωσαν την τελευταία στιγμή πέφτοντας στο οδόστρωμα.

Η δεύτερη μηχανή κυνήγησε τους διαρρήκτες μέχρι την λεωφόρο Δημοκρατίας στην Κηφισιά όπου και κατάφεραν να διαφύγουν.

epirusblog.gr
5 of 5
Διόνυσος: Αυτό είναι το σπίτι που έκαναν «λαμπόγυαλο» οι διαρρήκτες πριν από την καταδίωξη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2840491427490498199
item