«Ο Τσίπρας σεβόταν τον Ερντογάν», λέει Τούρκος δημοσιογράφος

Μιλώντας σε εκπομπή του δικτύου A Haber ο Γκαφάρ Γιακιντζά υποστήριξε πως: «Ο Μητσοτάκης οδηγεί την Ελλάδα σε μια καταστροφή» και υπεραμύνθηκε τις μέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Την ένταση στις σχέσεις ανάμεσα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχολίασε ο δημοσιογράφος Γκαφάρ Γιακιντζά, λέγοντας πως η σημερινή κατάσταση δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή που επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τα προβλήματα από το 2019 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μετά, οδεύουν σε αδιέξοδο. Νωρίτερα στην περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον είχαν παγώσει. 

Διότι υπήρχε ένας ιδιαίτερος δεσμός του κυρίου προέδρου μας με τον Τσίπρα» σχολίασε ο Γιακιντζά -μιλώντας σε εκπομπή του δικτύου A Haber- συνεχίζοντας: «Διότι εξ όσων είχα αντιληφθεί ο Τσίπρας είχε έναν ιδιαίτερο σεβασμό προς τον κύριο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γι’αυτό τον λόγο υπήρχε και ατμόσφαιρα εξομάλυνσης».


Συνεχίζοντας ο Τούρκος δημοσιογράφος, υποστήριξε πως: «Ο Μητσοτάκης ακολουθεί μια πολιτική εκτός εθνικής γραμμής και οδηγεί την Ελλάδα σε μια καταστροφή». 

Εξηγώντας τι είναι «εθνικό συμφέρον» για την χώρα μας ο Γιακιντζά δήλωσε: «Να τα πηγαίνει καλά με τον μεγάλο της γείτονα την Τουρκία και να υπάρξει ειρήνη στην Νησιωτική Θάλασσα», όπως αποκάλεσε το Αιγαίο Πέλαγος.

epirusblog.gr
5 of 5
«Ο Τσίπρας σεβόταν τον Ερντογάν», λέει Τούρκος δημοσιογράφος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3322825623384541647
item