Τζόνι Ντεπ: Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην εκπομπή της για τη γνωριμία τους

Ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται στην επικαιρότητα, αλλά όχι για κάποια από τις απολαυστικές ερμηνείες του στη μεγάλη οθόνη. 

Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, έχει επισκιάσει αρκετά την καριέρα του, ως ηθοποιός, αφού το τελευταίο διάστημα, οι αποκαλύψεις από τη δίκη για τον προβληματικό έγγαμο βίο τους είναι καταιγιστικές.

Στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα ισχυρίζεται η Χερντ, περί κακοποίησής της από τον ίδιο, ο Ντεπ δίνει τη δική του μάχη στο δικαστήριο και όσοι έχουν συναναστραφεί μαζί του μιλούν για αυτόν.


Με τη σειρά της και η  Μάριον Μιχελιδάκη προχώρησε σε μία αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, σχετικά με τον Τζόνι Ντεπ.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη από τον Χολιγουντιανό αστέρα και σχολίασε τον χαρακτήρα του ηθοποιού στον αέρα του «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

«Θέλω να σας πω ότι είχα πάρει παλιά μια συνέντευξη από τον Τζόνι Ντεπ στη Βενετία. Όταν τον είχα συναντήσει φορούσε το μαύρο καπελάκι του, κι ήταν πολύ γλυκός. Έκαιγε καρδιές τότε κι ήταν χρυσή περίοδος. 

Δεν είχε ακόμα ξεκινήσει να παίζει τον Τζακ Σπάροου», δήλωσε η παρουσιάστρια για τον Τζόνι Ντεπ και συνέχισε: «Ήταν ήπιος και είχα το θράσος να του πω “μπορούμε να κάνουμε λίγο γρήγορα γιατί έχω και μια πτήση να προλάβω;”. Πώς κατέληξε αυτό το πράγμα; Ήταν γλυκύτατος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

epirusblog.gr
5 of 5
Τζόνι Ντεπ: Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην εκπομπή της για τη γνωριμία τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3564404052603778389
item