Πρέβεζα: Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” - Η Λ.Ε.Κ. είναι ένας αποταμιευτήρας αξιών και αγάπης για τον τόπο και τους ανθρώπους

Ακολουθεί το ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” προς την Λ.Ε.Κ. Πρέβεζας για τον καθαρισμό του Προμαχώνα:

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ> ευχαριστεί δημόσια τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας (Λ.Ε.Κ.) , γιατί ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας για περιμετρικό καθαρισμό των τειχών του Προμαχώνα στη θέση ΒΡΥΣΟΥΛΑ.

Ο καθαρισμός κρίθηκε απαραίτητος από την ΕΦ.Α. Πρέβεζας προκειμένου να συνταχθεί μελέτη αποκατάστασης και συντήρησης του ιστορικού μνημείου.

Η Λ.Ε.Κ. έδωσε για άλλη μια φορά το ΠΑΡΩΝ επιβεβαιώνοντας το πόσο πολύτιμη είναι για θεμελιώδεις ανάγκες της τοπικής μας και όχι μόνο, κοινωνίας.

Από την δημιουργία της το 1997, με ιδρυτή τον αείμνηστο Πρεβεζάνο αξιωματικό Πέτρο Αρταβάνη, μέχρι σήμερα με   τον Πρόεδρο Βασίλη Ράπτη  η Λ.Ε.Κ. είναι ένας αποταμιευτήρας αξιών και αγάπης για τον τόπο και τους ανθρώπους και ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ για τα μέλη της.

Μια ομάδα με τιμαλφή το ήθος, την πειθαρχία, τον υψηλό δείκτη συνεργασίας, την αυταπάρνηση, τα όνειρα αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή.

Επαινετή και η στήριξη προς τα μέλη της Λ.Ε.Κ. των οικογενειών τους, που έχουν κατανοήσει ότι αυτού του είδους η προσφορά των δικών τους ανθρώπων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία και την υγεία της κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν.

Προτρέπουμε τους νέους μας να γίνουν ενεργά μέλη σε μια από τις καλύτερες Εθελοντικές Λέσχες της Ελλάδας, διευρύνοντας με την προσφορά τα όρια της ύπαρξή τους για έναν πιο όμορφο κόσμο.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” - Η Λ.Ε.Κ. είναι ένας αποταμιευτήρας αξιών και αγάπης για τον τόπο και τους ανθρώπους
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2437159584465285707
item