«Είναι καλά στην υγεία τους», λέει ο πατέρας ενός εκ των ναυτικών που βρίσκονται στα δύο ελληνικά τάνκερ

Για την περιπέτεια την οποία περνά ο γιος του ο οποίος βρίσκεται σε ένα από τα δύο ελληνικά τάνκερ τα οποία έχουν καταλάβει οι Φρουροί της Επανάστασης στον Περσικό Κόλπο στα ανοιχτά του Ιράν μίλησε ο πατέρας, Γιάννης Βεβαιάκης.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, είπε με ανακούφιση πως χθες κατάφεραν να μιλήσουν αφού τους επέστρεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία τους είχαν αφαιρέσει αρχικά και πληροφορήθηκαν ότι όλοι οι ναυτικοί μας είναι καλά στην υγεία τους.

«Στην αρχή ανησυχήσαμε, αλλά τώρα έχουμε ηρεμήσει. Το παιδί μας είπε ότι είναι καλά, αλλά δεν τους έχουν ενημερώσει για το τι θα γίνει στη συνέχεια», είπε ο κ. Βεβαιάκης και συμπλήρωσε, «οι φρουροί παραμένουν στη γέφυρα του πλοίου και ελέγχουν το δορυφορικό σύστημα, οπότε δεν επικοινωνήσαμε ξανά γιατί αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των κινητών τηλεφώνων αλλά αυτά χρειάζονται κάρτες οι οποίες είναι ελάχιστες στο πλοίο».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γ. Αϊλαμάκης, αντιδήμαρχος Σητείας και ξάδελφος ναυτικού που βρίσκεται στα τάνκερ που έχουν καταληφθεί από τους Ιρανούς στον Περσικό κόλπο. «Τα παιδιά είναι καλά, δεν τους ασκήθηκε καμιά βία, τους φέρθηκαν καλά. Στην αρχή αιφνιδιαστήκαμε, αλλά τώρα είμαστε αισιόδοξοι», είπε χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
«Είναι καλά στην υγεία τους», λέει ο πατέρας ενός εκ των ναυτικών που βρίσκονται στα δύο ελληνικά τάνκερ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3233426996779988326
item