“Οι ΗΠΑ έχουν πολλές μυστικές βάσεις με στόχο την Κωνσταντινούπολη”-Τρέμουν για την Βασιλεύουσα οι Τούρκοι

Τουρκικός τύπος: “CIA και MOSSAD θα ενεργοποιήσουν τις βάσεις αυτές για να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη με την βοήθεια του ΡΚΚ”

Αποκυήματα της αχαλίνωτης τουρκικής φαντασίας, ή υπαρκτά γεγονότα, είναι αμερικανικές και ισραηλινές μυστικές βάσεις εντός Τουρκίας, που έχουν στόχο την εκ των έσω διάλυση της χώρας, την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα;

Αυτό το σχέδιο αποκαλύπτει μεγάλη τουρκική εφημερίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν έτσι θα καταλάβουν οι ΗΠΑ την Κωνσταντινούπολη, η οποία όπως αποδεικνύεται, φοβούνται οι Τούρκοι πιο πολύ μην την χάσουν, ειδικά μετά το κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.   

Ο Τούρκος παρουσιαστής Aziz Üstel διηγήθηκε ένα γεγονός, σύμφωνα με το οποίο όταν ο Ali Nail Kubalı ( πλούσιος πρόεδρος του κολοσσού Yasar Holding) ζούσε στις ΗΠΑ, του είχε αποκαλύψει το ύπουλο σχέδιο για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του διάσημου Αμερικανού δημοσιογράφου Seymour Harsh ο Τούρκος μεγιστάνας ανέφερε, " ότι οι ΗΠΑ έχουν πολλές μυστικές βάσεις στην Τουρκία. 

Το Ισραήλ γνωρίζει όλες αυτές τις βάσεις. Το PKK επίσης. Σε αυτές τις ξένες βάσεις που υπάρχουν στην Τουρκία κρυφά ή φανερά, εκατοντάδες αμερικανικό πολιτικό προσωπικό του Γραφείου Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας  εργάζεται μέρα νύχτα για αυτά τα σχέδια εισβολής», είπε ο ίδιος.

Ο Ali Nail Kubalı περιγράφει ένα γεγονός που έζησε στις ΗΠΑ: "Έκανα παρουσίαση σχετικά με τις οργανωτικές δομές στο διοικητικό συμβούλιο ενός οργανισμού στην πόλη Wichita. 

Ένα άτομο αφρικανικής καταγωγής με πλησίασε στο τέλος της παρουσίασης και μου είπε: "Έχεις ξενική προφορά από πού είσαι;» Όταν του είπα ότι είμαι και Τούρκος, αρχίζει να μιλάει άπταιστα τούρκικα, εξηγώντας ότι αποσύρθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις και ότι έμαθε τουρκικά κρυφά και φανερά στο Σχολείο Γλωσσών των Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Ο Kubalı ρωτά γιατί έμαθε τουρκικά. Ο Αμερικανός γέλασε και του είπε : «Η Κωνσταντινούπολη ήταν αποστολή μου. Ήμουν  υπεύθυνος για την ορθή εξακρίβωση των ονομάτων των δρόμων, τα οποία θα άλλαζαν τουρκικές ομάδες πολιτικής άμυνας, ώστε να χαθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ όταν εισβάλουν  στην Κωνσταντινούπολη.

Παρόλο που είμαι συνταξιούχος, περνάω κάθε χρόνο τις διακοπές μου στην Κωνσταντινούπολη... Γνωρίζω την Κωνσταντινούπολη μέχρι τους πιο μικρούς της δρόμους».

Όταν ο Kubalı του είπε, "Είμαστε σύμμαχοι... Είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ", ο Αμερικανός αντισυνταγματάρχης ε.α γέλασε και είπε : «Οι ΗΠΑ έχουν σχέδια να εισβάλουν όχι μόνο στην Κωνσταντινούπολη αλλά και σε όλη την Ανατολία!».

Μόλις τον Ιούνιο του 2021, ο γνωστός μας Τούρκος Ναύαρχος ε.α. Cihat Yaycı, ο οποίος επηρεάζει την εξωτερική πολιτική της Τουρκίαςείε δηλώσει:  Ο Μπάιντεν είχε δηλώσει: «Θέλω να να δω την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους». Αυτά είναι ασύμβατα με συμμαχίες.

Μετά από αυτό ξέρετε τι θα έρθει; Ένα ''Ελληνορθόδοξο Βατικανό'' στην Κωνσταντινούπολη. Το λένε ανοιχτά. Πρόκειται για ένα έργο που διαταράσσει την ενότητα και την ακεραιότητα της Τουρκίας. Ταυτόχρονα, η Τουρκία πρέπει να διαφοροποιήσει τα οπλικά της συστήματα. Δεν θα πρέπει να αγοράζουμε όπλα από την Δύση”.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το σκηνικό αρχίζει εκ νέου να μυρίζει ‘‘μπαρούτι‘ στο ελληνικό Αρχιπέλαγος, στο θέμα της Λιβύης και της ΑΟΖ, φέρνοντας κοντά πολλά "καυτά" γεγονότα στο προσκήνιο, τα οποία κάποτε δεν διανοείτο κανένας ότι μπορούν να συμβούν.

Η Τουρκία για το δυτικό σύστημα εξουσίας έχει “μεγαλώσει” υπερβολικά και απαιτεί μεγάλες περιοχές για να τις εξουσιάζει, οι οποίες βρίσκονται εκτός των υφιστάμενων τουρκικών συνόρων και αυτό δεν θα το αφήσουν να περάσει χωρίς επιπτώσεις οι δυτικοί, ότι και να δηλώνουν μπροστά στις κάμερες ή σε ανακοινώσεις τους. 


epirusblog.gr
5 of 5
“Οι ΗΠΑ έχουν πολλές μυστικές βάσεις με στόχο την Κωνσταντινούπολη”-Τρέμουν για την Βασιλεύουσα οι Τούρκοι
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1443406714730746333
item