Νικολέττα Ράλλη: Απαντά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Νικολέτα Ράλλη, η οποία ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν συνεχίστηκε η εκπομπή της μετά τις διακοπές του Πάσχα.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν το Open επέστρεψε στην κανονική ροή του, γιατί είχε συνέχεια ειδήσεις όσον αφορά στον πόλεμο, εγώ θεωρούσα ότι θα ξεκινήσουμε μαζί με τις άλλες εκπομπές. 

Δεν το είδα να γίνεται… Όσον αφορά στην παραγωγή δεν είχα καμία ενημέρωση, πολλές φορές δεν μου σήκωναν και το τηλέφωνο ή μου έλεγαν “θα σου πούμε”. Ε θα δούμε μία, θα δούμε δύο εντάξει. 

Το ένιωθα, δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ξεκινήσαμε μαζί με τις υπόλοιπες εκπομπές. Τακτοποιήθηκα οικονομικά με μια μικρή καθυστέρηση», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Όσον αφορά τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το τηλεμάρκετινγκ στη εκπομπή της, η Νικολέττα Ράλλη είπε:

«Δεν γίνεται να μην έχει μια εκπομπή εμπορική τοποθέτηση για να βγει στον αέρα. Από πού θα έρθουν τα λεφτά να πληρωθούμε όλοι μας; Αυτό είναι γεγονός! Δεν είμαι χαζή. Ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά σε μια εκπομπή. 

Μπορεί όμως να κάνει μεγαλύτερη ζημιά όταν διαπίστωσα, γιατί δεν το γνώριζα ότι πέρα από τα 15 λεπτά τηλεμάρκετινγκ που βάζουμε διάλειμμα και κολλάει με διαφημίσεις και μετά ξαναδιαφημίζω αυτό το προϊόν δεν το ήξερα».

 


epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Ράλλη: Απαντά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6123116136772510878
item