Θεσπρωτία: Καλές οι γαλάζιες σημαίες, αλλά καλύτερη η ύπαρξη οργανωμένων παραλιών στη Θεσπρωτία

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών με την Ελλάδα να κατέχει για το έτος 2022 την 2η θέση παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΕΠΦ ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μετά από αυστηρό έλεγχο ποιοτικών προδιαγραφών, βραβεύτηκε και φέτος με 4 Γαλάζιες σημαίες για τις ακτές: Αγία Παρασκευή, Δρέπανο, Καραβοστάσι και Μέγα Άμμος, οι οποίες και είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους επισκέπτες και τους κατοίκους του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας σε σχετική του δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Ο Δήμος μας για μία ακόμη χρονιά κατακτά ξανά την ανωτέρα των βραβεύσεων, επιβεβαιώνοντας την αξία των οργανωμένων μας παραλιών και τη δυναμική του τουριστικού μας προϊόντος. 

Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν την ποιότητα που προσφέρουν οι παραλίες μας, με περιβαλλοντική συνείδηση και σεβασμό στην παραλιακή μας ακτογραμμή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

Το θέμα δεν είναι οι γαλάζιες σημαίες, αλλά το να είναι οργανωμένες οι παραλίες της Θεσπρωτίας και να υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές. 


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Καλές οι γαλάζιες σημαίες, αλλά καλύτερη η ύπαρξη οργανωμένων παραλιών στη Θεσπρωτία
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1601487787536663709
item