Γιώργος Σαμπάνης: Στο πλευρό του η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή στα γενέθλιά του

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της Ιωάννας Σαρρή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM, βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Σαμπάνης.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους σε πλοίο την ώρα που ταξίδευαν για το νησί της Πάρου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή, «Άσε με να σε προσέχω», εκεί όπου πρωταγωνιστεί η Ιωάννα Σαρρή και από τότε είναι αχώριστοι.

Το Σάββατο ο Γιώργος Σαμπάνης, είχε τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες τους στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται του επεφύλασσαν μια μοναδική έκπληξη επί σκηνής φέρνοντάς του, όχι μια αλλα τρεις τούρτες.

Από την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα φυσικά δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του η αγαπημένη του, η οποία βρέθηκε στο «Έναστρον» και απόλαυσε τον Γιώργο Σαμπάνη επί σκηνής τραγουδώντας τις επιτυχίες του.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την Ιωάννα Σαρρή με μεγάλο χαμόγελο να βλέπει τους συνεργάτες του τραγουδιστή να του προσφέρουν τρεις τούρτες έκπληξη.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Σαμπάνης: Στο πλευρό του η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή στα γενέθλιά του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1821041189915603772
item