Σταύρος Σβήγκος: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Ελένη Αϊβαλή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος μίλησε για πρώτη για το διαζύγιο από τη σύζυγό του και μητέρα του γιου του, Ελένη Αϊβαλή.

Την αποκάλυψη του χωρισμού είχε κάνει πριν από λίγους μήνες η Ελένη Αϊβαλή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πώς σχολίασε την απόφαση της πρώην συζύγου του ο Σταυρός Σβίγκος;

«Είχε την ανάγκη να το πει και το είπε. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ’ όλα είναι το παιδάκι μας μπροστά. 

Πάντα θα είμαστε οι γονείς του. Πάντα θα είναι η μαμά του, πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του. Έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Έχουμε συνεπιμέλεια με την Ελένη. 

Μισές μέρες με εμένα, μισές μέρες με τη μαμά του. Τα καταφέρνουμε και έχουμε την επιλογή να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε. Μένουμε κοντά στα δέκα λεπτά», είπε αρχικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Κατόπιν ο Σταύρος Σβήγκος πρόσθεσε: «Δεν το αποφασίσαμε μόνοι μας αυτό, ήταν αυτό που θέλαμε. Συμβουλευτήκαμε και ειδικό πάνω στο θέμα. 

Για το παιδί, είναι μικρός και δέχεται μια πραγματικότητα όπως είναι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει έναν από τους γονείς. Ή να βλέπει δύο γονείς να είναι σε μαχαίρια. Δεν έχει αλλάξει κάτι για τον Άγγελο».
 

epirusblog.gr
5 of 5
Σταύρος Σβήγκος: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Ελένη Αϊβαλή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3540272876903729843
item