Άρτα: Φυτεύτηκαν νέα δέντρα στο Παραποτάμιο Πάρκο

Διακόσια νέα δένδρα, έχει από το Σάββατο το πρωί το Παραποτάμιο Πάρκο της Άρτας, μετά από χορηγία της σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ που εξασφάλισε ο Δήμος Αρταίων. Έτσι, οι εργαζόμενοι της ΙΟΝ, εθελοντές και η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, προχώρησαν στην όμορφη φύτευση 200 μεγάλων δενδρυλλίων, συμβατά με το οικοσύστημα της περιοχής.

Παρόντες ήταν φυσικά ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πολιτισμού, Νίκος Λιόντος, ο Διευθυντής της Εταιρείας ΙΟΝ κ. Γιάννης Λιόντος, η Κοινωνική Λειτουργός της εταιρείας ΙΟΝ κα. Aλεξία Τσιούγκου και στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου.

Όπως σημείωσε σε δηλώσεις του και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Παντελής Κωλέτσος, «Η ενέργεια αυτή αντανακλά την βούληση του Δήμου μας να αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, όλους τους διαθέσιμους πόρους προκειμένου να δημιουργούμε έργα μικρότερης και μεγαλύτερης κλίμακας για το καλό της πόλης».


Η δήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόθεσης του Δημάρχου, Χρήστου Τσιρογιάννη, το Παραποτάμιο Πάρκο να αποκτήσει μια πιο «αυτόνομη» παρουσία, με δικό του λογότυπο και δικό του σχέδιο δράσεων, ώστε να μπορεί να υποδεχθεί χορηγίες και να προχωρά σε συνέργειες με ιδιώτες και άλλους φορείς που θέλουν να προσφέρουν. 

Μάλιστα, σύντομα, ο Δήμος σχεδιάζει να απευθυνθεί με επιστολή και προσωπικές συναντήσεις του Δημάρχου σε εταιρίες και φυσικά πρόσωπα, ζητώντας και αυτά να συνδράμουν, ώστε η Άρτα να αποκτήσει ένα πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.


Κατά την δενδροφύτευση, ο Διευθυντής της ΙΟΝ Γιάννης Λιόντος, τόνισε πως «Η εθελοντική περιβαλλοντική δράση της εταιρείας μας και των εργαζομένων του εργοστασίου της Άρτας, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της σοκολατοβιομηχανίας μας, αλλά και στην ειλικρινή διάθεση των εργαζομένων να προσφέρουν στον τόπο που ζουν. 

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που γινόμαστε συμμέτοχοι στην προσπάθεια η Άρτα να ομορφύνει ακόμη περισσότερο».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Φυτεύτηκαν νέα δέντρα στο Παραποτάμιο Πάρκο
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3873697443428737600
item