Ιωάννα Τούνη: Έτσι κυκλοφορούσε στο Λονδίνο και αναστάτωνε τους πάντες

Kαθημερινές και «καυτές» είναι οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη στα social media, πράγμα γνωστό και δεδομένο, αφού αυτά αποτελούν τα «εργαλεία» -θα μπορούσε να πει κανείς- του επαγγέλματός της.

Η δημοφιλής influencer έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων και φυσικά διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα του brand της, αφού διαθέτει όλο το «πακέτο» και με το παραπάνω! 

Έτσι συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης 25/5, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τις τουαλέτες πολυτελούς καταστήματος εστίασης του Λονδίνου, στην οποία εμφανίζεται με ένα σέξι συνολάκι της εταιρείας της και είναι σκέτος πειρασμός!

Πρόκειται για μία mirror selfie, την οποία η social media star τράβηξε όταν είχε πάει ταξίδι στο Λονδίνο. 

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, ποζάρει με νάζι μπροστά από τον τεράστιο, ολόσωμο καθρέπτη και επιδεικνύει τις καμπύλες της. 

Η μαύρη φούστα με το σκίσιμο αποθεώνει τη θηλυκή της πλευρά, ενώ το στραπλες τοπ αφήνει σε κοινή θέα τη λεπτή μέση της.

Η ανάρτησή της έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 72.00 likes και αμέτρητα θετικά σχόλια, εκ των οποίων μερικά είναι: «Υπέρτατο το σώμα, γι’ αυτό σου ταιριάζει το σύνολο 😘🔥», «Καλά αν δεν έχει κάποια αυτό το κορμί, το χτισμένο για αυτό το σετάκι, δεν φοριέται ούτε για αστείο», «Καταπληκτική», «Σοκ και δέος 🔥🔥🔥❤️❤️❤️👏👏».

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: Έτσι κυκλοφορούσε στο Λονδίνο και αναστάτωνε τους πάντες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5305556056188834220
item