Κώστας Κωστόπουλος: Η απάντηση στην καταγγελία της Άννας Τσουκαλά για σεξουαλική παρενόχληση

Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μη μου λες αντίο», πριν από λίγες ημέρες με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, κατήγγειλε τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Παράλληλα η ηθοποιός μίλησε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε εκτενώς για την καταγγελία της.

«Στο μεγαλύτερο σίριαλ που έγινα γνωστή, που έκανα κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου όρμησε κατευθείαν. 

Πήγα στην αστυνομία τότε, μου είπαν “όπως ήρθατε να φύγετε” και ότι “εμείς δεν αναλαμβάνουμε”. Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω.

Το πιο λυπηρό και ανατριχιαστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά, και παιδιά στην ηλικίας μας, ή μικρότερα. Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου.

Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. 

Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί.

 Με απέλυσαν από το σίριαλ. Όταν βλέπω πόσο άδικο είναι το σύστημα, και τη βία παντού στην κοινωνία μας, και την αδικία που υπάρχει, αναρωτιέμαι ποια είναι η πορεία και τι γίνεται. Δε βρίσκουμε ποτέ δικαιοσύνη.

Εγώ είμαι πολύ προστατευμένη, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Τον καιρό που τα ζούσα αυτά πέρασα από σκοτεινά μονοπάτια. Το μεγάλο μου ευχαριστώ είναι στη θρησκεία μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Τσουκαλά.

Η απάντηση του Κώστα Κωστόπουλου:

Το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα και όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Κώστας Κωστόπουλος θα κινηθεί νομικά κατά της Άννας Τσουκαλά για συκοφαντική δυσφήμιση

«Επικοινωνήσαμε με το περιβάλλον του Κώστα Κωστόπουλου, είναι σε γνώση και των συγκεκριμένων καταγγελιών, γνωρίζει τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Και το περιβάλλον του λέει ότι και γι’ αυτή την περίπτωση, για την περίπτωση της κυρίας Τσουκαλά, σκοπεύει να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμηση», είπε.

epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Κωστόπουλος: Η απάντηση στην καταγγελία της Άννας Τσουκαλά για σεξουαλική παρενόχληση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 852808255260630935
item