Μενίδι: Μαχαίρωσαν δύο φορές στο θώρακα γυναίκα για μία αλυσίδα λαιμού – Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη σύλληψη των δύο ληστών, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, οι οποίοι εισέβαλαν σε κατάστημα Κινέζας στην οδό Φιλαδέλφειας στο Μενίδι και την τραυμάτισαν δύο φορές στο θώρακα.

Το μαγαζί του θύματος δεν είχε κάμερες ασφαλείας, ωστόσο, πρόκειται για έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής με πολλά καταστήματα που διαθέτουν κάμερες.

Από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια είχε «εικόνα» για τους δράστες. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται για Ρομά και μάλιστα ότι ο ένας από τους δύο είναι ηλικίας 15 ετών.

Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμα συλλήψεις, διότι η Κινέζα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και δεν είναι σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς, οι οποίοι ήδη έχουν συγκεντρώσει φωτογραφίες υπόπτων για να τις επιδείξουν στο θύμα (όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες).

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πάντως, ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του ανήλικου που μαχαίρωσε την άτυχη Κινέζα, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Η ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ξαφνικά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είδε να εισβάλουν στο χώρο δύο νεαροί που της ζήτησαν τις εισπράξεις. 

Μόλις εκείνη αντιστάθηκε, ο ένας από τους δύο την τραυμάτισε δύο φορές στο θώρακα και στη συνέχεια άρπαξε μία αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Μπροστά τους είδαν την αιμόφυρτη γυναίκα, η οποία μέχρι εκείνη την ώρα ήταν σε θέση να μιλήσει. 

Στη συνέχεια, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, διότι έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος. Η αιμορραγία από τις δύο μαχαιριές, όπως περιγράφουν αστυνομικές πηγές, ήταν σχεδόν ακατάσχετη.

Η Ασφάλεια έχει χαρτογραφήσει τις συμμορίες που διαπράττουν τέτοιου είδους ληστείες. 

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να κινηθούν γρήγορα οι έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης με το μαχαίρι, πριν προλάβει να διαφύγει από την Αττική.

epirusblog.gr
5 of 5
Μενίδι: Μαχαίρωσαν δύο φορές στο θώρακα γυναίκα για μία αλυσίδα λαιμού – Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 454873472327318392
item