Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους»

Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι δημοσιογράφοι με την ίδια να μιλάει στις κάμερες για τον επερχόμενο γάμο της.

«Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες αλλά όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα, οπότε θα δούμε τελευταία στιγμή, κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Έχω την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με μια άλλη φίλη παράνυφο, δυο ξανθιές μια μελαχρινή. 

Μπορεί να φύγει κάποια για να μας παντρέψει ή μπορεί να μας παντρέψει η Ιωάννα με τον Δημήτρη. Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε κι εκεί. Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια.

Δεν θα υπάρχουν κάμερες, δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν θα υπάρχουν από την πλευρά τη δικιά μου σχεδόν καθόλου συγγενείς. 

Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Είναι μια ιερή στιγμή, δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο και να έχουμε άτομα που θα έρθουν μόνο για το στόρι και να ρίχνουν τις κατάρες από πίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όταν ρωτήθηκε για το My Style Rocks, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το My Style Rocks και γενικότερα η περίοδος εκείνη ήταν η χειρότερη στη ζωή μου».epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8135827879239743164
item