Τρία πράγματα που πρέπει ένα ζευγάρι να έχει στην κρεβατοκάμαρά του

Η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είναι ο πιο ιδιωτικός του χώρος. Μπορεί το σαλόνι να είναι ο χώρος που «ζούμε» την περισσότερη ώρα μέσα στο σπίτι (εξού και living room), αλλά στην κρεβατοκάμαρα κυρίως κοιμόμαστε αλλά κάνουμε κι άλλα πράγματα.

Επειδή λοιπόν είναι ο πιο ιδιωτικός χώρος, θα πρέπει να είναι σωστά διακοσμημένος. 

Μάλιστα υπάρχουν μερικές συμβουλές διακόσμησης του, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα οποία βοηθούν ώστε η σχέση του ζευγαριού να είναι αρμονικότερη.

Τα παρακάτω τρία πράγματα πρέπει να υπάρχουν μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας:

Σωστός Φωτισμός

Ο φωτισμός δεν είναι καθόλου άσχετος για τη σχέση ενός ζευγαριού. Ο φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Υπάρχουν αρκετές ιδές για αυτόν, όπως χαμηλό φωτισμό στα κομοδίνα ή λαμπάκια στον τοίχο.

Δυο Κομοδίνα

Μιας και είπαμε κομοδίνα, μερικές κρεβατοκάμαρες διαθέτουν μόνο ένα λόγω σχεδίασης ή διάταξης. 

Αλλά και ένα δεύτερο είναι απαραίτητο σε μια κρεβατοκάμαρα, για να διατηρείται η ισορροπία του ζευγαριού, αφού ο καθένας θα έχει τον ιδιωτικό του χώρο.

Σωστό Χρώμα στον ΤοίχοΔεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα για την ψυχολογία μας, από το χρώμα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Θα πρέπει να επιλέξετε μαζί ένα χρώμα που να φτιάχνει και στους δυο τη διάθεση. 

Μια έρευνα αναφέρει πως τα χρώματα που επιδρούν αρνητικά στη λίμπιντο, άρα δεν κάνουν για την κρεβατοκάμαρα, είναι το γκρι, το μπεζ και το πράσινο.


epirusblog.gr
5 of 5
Τρία πράγματα που πρέπει ένα ζευγάρι να έχει στην κρεβατοκάμαρά του
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 655819743579216625
item