Γιάννενα: Διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους  ( ΤΕΒΑ FEAD)» ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΔΩΔΩΝΗΣ, ΖΑΓΟΡΙΟΥ, ΖΙΤΣΑΣ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΠΩΓΩΝΙΟΥ. 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών, ως υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» γνωστοποιεί στους ωφελούμενους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. των Δήμων Ιωαννιτών, Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ως εξής:

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι:) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (συσκ. 5 λίτρων), ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (συσκ. 1 κιλού), ΤΥΡΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ (συσκ. 500 γρ.),  ΦΑΣΟΛΙΑ(συσκ. 500γρ.), ΦΑΚΕΣ (συσκ. 500 γρ.), ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ μέτριο (σε συσκ. 500 γρ.), ΖΥΜΑΡΙΚΑ (Σπαγγέτι Ν6) (συσκ.500 γρ.), ΡΥΖΙ (τύπου Καρολίνα) (συσκ. 1 κιλού), ΑΛΕΥΡΙ σίτου για όλες τις χρήσεις (συσκ. 1 κιλού), ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ (συσκ. 1 κιλού), Συμπυκνωμένο ΓΑΛΑ  (ΕΒΑΠΟΡΕ) 400 γρ. ή Ml, ΜΕΛΙ θυμαριού ή πεύκου ή μίγμα αυτών (συσκ. 1 κιλού).

Σε οικογένειες από 1 έως  4 μέλη θα διανεμηθούν  4 τμχ ανα είδος και 3 τμχ τυρί  (φέτα-γραβιέρα)  και 2 τμχ λάδι και 1 τμχ μέλι. 

Σε οικογένειες από 5 μέλη και άνω θα διανεμηθούν 5 τμχ ανα είδος και 5  τμχ τυρί  (φέτα-γραβιέρα) και 4  τμχ λάδι και 4  τμχ μέλι.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. τους και δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς τους. 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως τα προϊόντα, δύναται να παραλαμβάνονται αυτά από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής του ωφελούμενου.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας,  παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν. 

Για την αποφυγή εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 παρακαλούμε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελουμένων, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, χρήση γαντιών, αποφυγή συνωστισμού, κ.λ.π.). 

Οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των προϊόντων με δικό τους στυλό.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους ΤΕΒΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8350699679673339439
item