Άρτα: Επιστολή Β. Ψαθά στον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ για το ταχυδρομείο Αγνάντων

Επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ κ. Πολυχρόνη Γριβέα, η οποία κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, απέστειλε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, με θέμα την επείγουσα ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Αγνάντων, το οποίο το τελευταίο διάστημα υπολειτουργεί λόγω υποστελέχωσης.

Με την επιστολή ο κ. Ψαθάς ενημερώνει τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ ότι το Ταχυδρομικό Γραφείο Αγνάντων Άρτας, το οποίο στεγάζεται σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, στελεχώνεται εδώ και δύο μήνες μόνο με ένα υπάλληλο, και πλέον υπολειτουργεί παρέχοντας υπηρεσίες μόνο τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη παραμένει κλειστό, προκειμένου ο ταχυδρόμος να εκτελέσει τις διανομές στα χωριά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των πιο απομακρυσμένων χωριών που χρειάζονται τις online υπηρεσίες του ταχυδρομείου κι ενώ διανύουν μεγάλες αποστάσεις με μεγάλο κόστος για ταξί λόγω έλλειψης δημοσίων συγκοινωνιών, να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Συνεπώς, τα ΕΛΤΑ θα πρέπει να προβούν στην άμεση στελέχωση του ταχυδρομικού γραφείου στα Άγναντα, προκειμένου να παράσχει τις απαραίτητες υπηρεσίες στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς η παρούσα υπολειτουργία προκαλεί δικαιολογημένα, την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι θεωρούν ότι αντιμετωπίζονται ως πολίτες κατώτερης κατηγορίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Επιστολή Β. Ψαθά στον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ για το ταχυδρομείο Αγνάντων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6537821688222894565
item