Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Λάθος μου που έδωσα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη τις φωτογραφίες μας με τον Στάθη Σχίζα»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι και πλέον, το μοντέλο δεν κρύβεται, αλλά τον στηρίζει ανοιχτά και στο Survivor.

Μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία και έκανε γνωστή την είδηση, έχουν δεχτεί τα «βέλη» της πρώην συντρόφου του επιχειρηματία και μητέρας του παιδιού του. 

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Κατσαρού αντέδρασε στηδημοσιοποίηση της σχέσης τους και μάλιστα, ανάρτησε ένα σχετικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι, ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! 

Δυστυχώς, δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. 

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα.

Οι κάμερες των δημοσιογράφων συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε έξοδό της, όμως εκείνη δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ, Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της σχέσης της από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Αν την πιάσω τη Δήμητρα.. Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα. Την ξέρετε τη Δήμητρα, δεν κρατάει τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε γιατί τόσο καιρό δεν είχε δημοσιοποιήσει τίποτα για την προσωπική της ζωή. «Δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου στο παιχνίδι, λόγω της σχέσης μας», εξήγησε.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Πέμπτης, η κόκκινη ομάδα στο Survivor είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο Στάθης Σχίζας επικοινώνησε λοιπόν, μέσω βίντεοκλησης με τη σύντροφό του και δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. «Πόσο μου έχεις λείψει. Παιδιά, κοιτάξτε, δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει;», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας αντικρίζοντας την αγαπημένη του.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τους έχω πει τα πάντα αγάπη μου, φιλάκια πολλά, σ’ αγαπώ πολύ. Γυναίκα της ζωής μου, φιλιά πολλά».


epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Λάθος μου που έδωσα στη Δήμητρα Αλεξανδράκη τις φωτογραφίες μας με τον Στάθη Σχίζα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 632710146850000995
item