Μελάνια Τράμπ: Η φωτογραφία με το τσίγκινο μαγιό που είδε ο Ντοναλντ Τραμπ και έγινε άλογο

Με ζωή σαν παραμύθι, η Μελάνια Τράμπ ξεκίνησε ως μοντέλο από τη Σλοβενία για να καταλήξει να παντρευτεί τον Ντόναλντ Τράμπ και να γίνει Πρώτη κυρία των ΗΠΑ μετά τη νίκη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2017.

 

Η καλλονή γεννήθηκε στην πόλη Sevnica της Σλοβενίας, στην πρώην Γιουγκοσλαβία, από πατέρα έμπορο αυτοκινήτων και μηχανών και μητέρα σχεδιάστρια μόδας. 

Η ίδια μπήκε στο χώρο του μόντελιγκ σε ηλικία πέντε ετών.

Αργότερα, σπούδασε σχεδιασμό και αρχιτεκτονική στην Λιουμπλιάνα. Στα δεκαοκτώ της, υπέγραψε με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο. 

Συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες, έγινε εξώφυλλο σε διάσημα περιοδικά και συνεργάστηκε με διάσημους φωτογράφους, οι οποίοι έπιναν νερό στο όνομά της.

Το 1996, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 1998 γνώρισε σε ένα πάρτι τον Ντόναλντ Τραμπ, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερός της. Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να ξεκινήσει και το 2005 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι φήμες θέλουν τον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής Donald Trump να είδε τη φωτογραφία αυτή της Μελάνια και να την ερωτεύτηκε

Ένα χρόνο αργότερα, τον Μάρτιο του 2006, η Μελάνια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, τον Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ.

epirusblog.gr
5 of 5
Μελάνια Τράμπ: Η φωτογραφία με το τσίγκινο μαγιό που είδε ο Ντοναλντ Τραμπ και έγινε άλογο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5021793726601329076
item