Τα έσπασε στα μπουζούκια η Ζόζεφιν - Την ανέβασε στην πίστα πασίγνωστος τραγουδιστής και δε σταμάτησε να την κοιτάει

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός είναι στα καλύτερα του σε ό,τι αφορά τα καλλιτεχνικά καθώς μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, το κοινό τον απολαμβάνει στις live εμφανίσεις, που κάνει στο Teatro. 

H προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και ειδικά από νέο κόσμο.

Έτσι λοιπόν και την Κυριακή 29/5 μεταξύ των όσων διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί, βρέθηκε και η Ζόζεφιν για να απολαύσει από κοντά τον συνάδελφό της. 

Μπορεί ο Αργυρός να αναστάτωσε όλο τον κοινό, τόσο με την παρουσία του όσο και με τη φωνή και το πρόγραμμα που κάνει αλλά όταν αποφάσισε να δώσει το μικρόφωνο στη Ζόζεφιν και να την ανεβάσει στην πίστα, λέγεται πως έγινε χαμός και πως ο ίδιος δε σταμάτησε να την απολαμβάνει για την άνεση που είχε επί σκηνής.

Τα έσπασε στον Κωνσταντίνο Αργυρό η Ζόζεφιν

Ζόζεφιν - Αργυρός

Η Ζόζεφιν αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Η Ζόζεφιν, η οποία μόλις κυκλοφόρησε νέο single, βρέθηκε ως καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο Youtube και μίλησε ανοιχτά για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί στον χώρο του θεάματος και της μουσικής, καθώς και για την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια θεωρεί πως στον καλλιτεχνικό χώρο επικρατούν οι άντρες και αυτό είναι κάτι που από τη μία δημιουργεί πολλά προβλήματα στις γυναίκες και στο πως αντιμετωπίζονται και από την άλλη θα έπρεπε να αλλάξει. 

Σχετικά με την προσωπική της ζωή ανέφερε πως είναι σε σχέση και πως είναι πολύ καλά, ωστόσο θέλει να κρατάει τον σύντροφό της και τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Γενικά επειδή είμαστε στο 2022 και μιλάμε για την ισότητα και το metοο και έχουμε απελευθερωθεί σε όλα τα κομμάτια, αλλά όσον αφορά τις γυναίκες έχουμε μείνει πολύ πίσω σε αυτό. Αν κάτσεις και δεις top chatrs θα δεις δέκα άντρες και μία γυναίκα. 

Είναι μία ανδροκρατούμενη δουλειά η καλλιτεχνική. Στα σχήματα είναι άντρες οι περισσότεροι, δεν υπερισχύουν οι γυναίκες», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Φαντάσου για μια κοπέλα όμορφη, πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσει και να την πάρουν και στα σοβαρά και να μην υπάρχει ταμπού. Παλεύω για αυτό αλλά και για να βγει ένα νέο παιδί στον χώρο, γιατί υπάρχει ιεραρχία. 

Εγώ γενικά έχω φάει πάρα πολύ μπούλινγκ σε αυτή τη δουλειά. Στην αρχή πολλοί ενοχλούνται και νομίζω ότι οφείλεται και στο ρεπερτόριο».

Όσον αφορά την ύπαρξη κάποιας σχέσης, δηλώσε: «Επειδή πιο παλιά μιλούσα για την προσωπική μου ζωή και είχε ένα τίμημα αποφάσισα να μην το ξανακάνω ποτέ και να μην γνωρίζει και κανένας. 

Πρώτον φέρνω σε δύσκολη θέση τον άνθρωπο που έχω. Είμαι ερωτευμένη και είμαι μια χαρά αυτή την περίοδο. Εννοείται πως έχω έναν άνθρωπο σπίτι μου, μόνη μου κάθομαι σπίτι μου».


epirusblog.gr
5 of 5
Τα έσπασε στα μπουζούκια η Ζόζεφιν - Την ανέβασε στην πίστα πασίγνωστος τραγουδιστής και δε σταμάτησε να την κοιτάει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1126691894307319011
item