Ελένη Πετρουλάκη: Το λευκό μαγιό και το γυμνασμένο κορμί της προκαλούν… πανικό

Μία από τις πιο καλές personal trainer της Ελλάδας είναι η Ελένη Πετρουλάκη και ίσως η πιο δημοφιλής. Και αυτό δεν είναι τυχαίο! 

Δημιουργεί και υλοποιεί εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη (αθλούμενου) της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, παρακινώντας και μέσα από αυτό ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη φυσική άσκηση και να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται.

Και την Τρίτη 10/5, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 170.000 followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται με ένα λευκό, ολόσωμο μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει το πλούσιο ντεκολτέ της.

Χαμογελαστή, απελευθερωμένη και με φόντο έναν γκρι τοίχο, η Ελένη Πετρουλάκη ποζάρει και το γυμνασμένο της σώμα δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Παράλληλα, η επιδερμίδα της δείχνει ενυδατωμένη και τα μαλλιά της λάμπουν, δύο στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με την άψογη σιλουέτα της την καθιστούν άκρως ελκυστική!

Στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει δεκάδες θετικά σχόλια, η όμορφη γυμνάστρια κάνει λόγο για το πρόγραμμα που έχει αλλάξει το σώμα χιλιάδων ανθρώπων και το οποίο πραγματοποιεί και η ίδια, το «Total Body Makeover».

«Αποδέξου το σώμα σου και η κάθε ατέλεια, που παρατηρείς, μπορεί να αλλάξει με τον σωστό τρόπο! Είμαστε εδώ, εγώ και η ομάδα μου, να σας βοηθήσουμε να φτάσετε τον στόχο σας!» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Εμπιστεύσου, λοιπόν, την Ελένη Πετρουλάκη και ανέβασε τη ψυχολογία σου, αρχίζοντας τη γυμναστική. 

Αν θέλεις να απαλλαχθείς από τα περιττά κιλά, μπορείς να το κάνεις, αρκεί να το πιστέψεις και να ξεκινήσεις την προσπάθεια. Να ξέρεις, όταν βρεις το είδος της γυμναστικής που σου αρέσει, θα κολλήσεις! Η γυμναστική αποτελεί έναν από τους «καλούς» εθισμούς!

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Πετρουλάκη: Το λευκό μαγιό και το γυμνασμένο κορμί της προκαλούν… πανικό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6530310914311287055

Τα καλύτερα

item