Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διακοπές στην Αντίπαρο με την εγκυμονούσα σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Συγκεκριμένα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης τους ενώ όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Πάνος Ιωαννίδης, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εδημερίδα «Real Life», ο κριτής του Master Chef και η αγαπημένη του, σχεδιάζουν να βρουν καταφύγιο στην Αντίπαρο για το φετινό καλοκαίρι.

 Οι… τρεις τους φέρονται να ετοιμάζουν βαλίτσες για το κυκλαδίτικο νησί, όπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί τα τελευταία χρόνια το δικό του εστιατόριο.  Το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί ως τον απόλυτο προορισμό ηρεμίας και χαλάρωσης για την τρυφερή αυτή περίοδο της εγκυμοσύνης.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου επιθυμούν να αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας και να περάσουν ένα ειδυλλιακό κυκλαδίτικο καλοκαίρι μετρώντας αντίστροφα μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου αναμένεται να γεννηθεί το πρώτο τους παιδί.

epirusblog.gr
5 of 5
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διακοπές στην Αντίπαρο με την εγκυμονούσα σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 375989302078625661
item