Σαμπρίνα: Τα αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ο τίτλος της Barbie και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Μία ειλικρινής συνέντευξη στην κάμερα του «Love It» και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού παραχώρησε την Παρασκευή 6/5 η Σαμπρίνα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στην πορεία της καριέρα της, τοποθετήθηκε για τον τίτλο της «Barbie» που της έχει αποδοθεί και απάντησε για το ενδεχόμενο να έκανε δεύτερο γάμο.

«Έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια για τα τραγούδια που έχω πει. Ειδικά στην αρχή, ένα νέο κοριτσάκι. Υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να είναι κακοί μαζί σου. Υπάρχει η ιδέα ότι αν κάποιος είναι όμορφος, είναι άφωνος. Είχαν πάντα έναν κακό λόγο.

Θυμάμαι ότι το 1995 είχα κερδίσει το πρώτο βραβείο σε ένα ραδιοφωνικό διαγωνισμό της Eurovision, όπου είχα συναγωνιστεί με τη Σελίν Ντιόν. Δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς με αυτό» δήλωσε αρχικά η 52χρονη τραγουδίστρια.

Ακόμη, για τον τίτλο της Barbie που είχε στα μπουζούκια, υποστήριξε: «Δεν είμαι καθόλου Barbie στη ζωή μου και σαν χαρακτήρας. Για παράδειγμα, έβαφα στο σπίτι τους τοίχους. Δεν με ενοχλεί, όμως, αυτός ο τίτλος. 

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι όμορφη. Και η γιαγιά μου, Θεός σχωρέστη, όταν της έλεγα “τι όμορφη είσαι κουκλίτσα μου”, της άρεσε πάρα πολύ. Αλίμονο, γυναίκες είμαστε!».

Σκέφτεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά; Η Σαμπρίνα υποστήριξε: «Δεν ξέρω, δεν είναι κάτι που σκέφτεσαι. Αν υπάρξει κάποιος άνθρωπος που ταιριάζω πολύ, ναι μπορεί».
epirusblog.gr
5 of 5
Σαμπρίνα: Τα αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ο τίτλος της Barbie και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2755944447190297907
item