Άρτα: Καθιερώνεται ως θεσμός το Arta Scale Model Show

Οι δυο πρώτες εκθέσεις έθεσαν τις βάσεις κι η τρίτη ήρθε απλά να επιβεβαιώσει την αναγνώριση και την καταξίωση του ARTA Scale Model Show, ως μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στην Ελλάδα.

Το ARTA 3rd Scale Model Show αποτέλεσε διαφήμιση για την πόλη μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι 258 επισκέπτες και συμμετέχοντες που ταξίδεψαν ως την πόλη μας το τριήμερο 20-22 Μαΐου και τα 773 εκθέματα καταμαρτυρούν την καλή δουλειά που έγινε από τα μέλη της Λέσχης Μοντελιστών στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσης.


Η Λέσχη ευχαριστεί όλους τους συλλόγους από την επικράτεια και εξωτερικό, αλλά και τους μοντελιστές μη μέλη συλλόγων, τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τον Δήμο Αρταίων, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, το Επιμελητήριο Άρτας καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο για την συμμετοχή τους ως συνδιοργανωτές της έκθεσης.


Τέλος, η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ στις τοπικές επιχειρήσεις που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που διανύουμε, αναγνώρισαν και στήριξαν το έργο και την προσφορά της στα πολιτιστικά κι όχι μόνο δρώμενα της Άρτας.

Πλέον το ARTA Scale Model Show καθιερώνεται ως θεσμός.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Καθιερώνεται ως θεσμός το Arta Scale Model Show
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 242791433316084912
item