Αρπαγή 6χρονου Ράινερ: Αυτός είναι ο δικαστικός συμβιβασμός που είχαν υπογράψει οι δύο γονείς - Τι είχαν συμφωνήσει για το παιδί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 6χρονου Ράινερ, ο οποίος απήχθη από το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά και ταξίδεψε με τον πατέρα του στη Νορβηγία, εν μέσω μιας ενδοοικογενειακής διαμάχης για την επιμέλειά του.

Στο ''φως'' της δημοσιότητας έρχεται ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι γονείς του μικρού Ράινερ είχαν συμφωνήσει δικαστικά να έχουν γονική μέριμνα από κοινού, το παιδί να έχει μόνιμη κατοικία το σπίτι του πατέρα στη Νορβηγία και ότι η μητέρα θα το βλέπει το παιδί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. 

Το έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' είναι υπογεγραμμένο και από τη μητέρα του αγοριού.

''Ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες''

Η εκπομπή επικοινώνησε με τη μητέρα του μικρού Ράινερ, προκειμένου να σχολιάσει τα του δικαστικού συμβιβασμού. "Όπως έγραψα και στην επιστολή μου ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες

Υπογράφτηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου", περιέγραψε η μητέρα του 6χρονου.

"Το απόγευμα μετά τη δεύτερη συνάντηση ο πρώην μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα γύριζα σε εκείνον και υπαινισσόμενος ότι, αν δεν το έκανα, θα προχωρούσε με την οικογένειά του να με πετάξουν και έξω από τη χώρα", συνέχισε.

"Ο δικηγόρος που υπέγραψε το συμβιβασμό μού ανατέθηκε μία εβδομάδα πριν την υπογραφή του. Ξέρω πως θα τον βγάλετε μέχρι και ήρωα για ό,τι έχει κάνει. Να δεις που θα καταλήξω εγώ στη φυλακή. το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια των εγκληματιών με τον κόσμο να τους στηρίζει. 

Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης για να διαχειριστώ συνεντεύξεις κλπ. Έστειλα την επιστολή γιατί είδα ότι είχατε μόνο τα άρθρα του πατέρα στη Νορβηγία. 

Δε θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση δημόσια, χωρίς τη δυνατότητα να δώσουμε αποδείξεις λόγω προσωπικού απορρήτου αλλά και γιατί οι δικαστικές υποθέσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη", κατέληξε η μητέρα του μικρού Ράινερ.

epirusblog.gr
5 of 5
Αρπαγή 6χρονου Ράινερ: Αυτός είναι ο δικαστικός συμβιβασμός που είχαν υπογράψει οι δύο γονείς - Τι είχαν συμφωνήσει για το παιδί
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6952890274573909766
item