Καβάλα: Αυτός είναι ο 55χρονος συζυγοκτόνος - Τη σκότωσε επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα μετά τη νέα οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας 55 ετών σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 55χρονος φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα και να κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος λέγοντας “έκανα κακό στη σύζυγό μου”.

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του.

Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Το συγκλονιστικό «αντίο» της υπαλλήλου της φαρμακοποιού

«Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια αποχαιρετά η υπάλληλος του φαρμακείου την 43χρονη γυναίκας από την Καβάλα, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον άντρα.

Η ανάρτησή της στα social media σκορπίζει συγκίνηση. «Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου. Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. 

Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω», λέει στην ανάρτηση της η υπάλληλος της αδικοχαμένης γυναίκας και συνεχίζοντας τονίζει «Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. 

Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη …».

Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του δήμου Νέστου στην Καβάλα η είδηση της δολοφονίας της 43χρονης φαρμακοποιού από τον 55χρονο σύζυγό της στο φαρμακείο που διατηρούσε η πρώτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλα συνέβησαν μετά το αίτημα της άτυχης 43χρονης προς τον 55χρονο, με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, να χωρίσουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από γνωστούς και φίλους του ζευγαριού, καθώς ο δράστης δεν έχει ακόμα καταθέσει, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ήταν σε διάσταση.

Αυτό, όμως, που του έφερνε σχεδόν σε καθημερινή επαφή ήταν το φαρμακείο της 43χρονης στο οποίο εργαζόταν και ο 55χρονος. Εκεί, άλλωστε, βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα.




























epirusblog.gr
5 of 5
Καβάλα: Αυτός είναι ο 55χρονος συζυγοκτόνος - Τη σκότωσε επειδή του ζήτησε να χωρίσουν
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7256075111993783262
item