Οι 3 συνήθειες των ατόμων που είναι ικανά να λαμβάνουν μεγάλες αποφάσεις

Οι περισσότεροι τρέμουν στην ιδέα της λήψης μεγάλων αποφάσεων, ωστόσο υπάρχουν άτομα που είναι σε θέση να διαχειριστούν με ευκολία οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή τους.  

Σύμφωνα με τη life coach, Susie Moore τα άτομα που είναι ικανά να λαμβάνουν μεγάλες αποφάσεις έχουν 3 κοινές συνήθειες.

1. Έχουν συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον

Η εκδοχή του εαυτού μας στο μέλλον προϋποθέτει να έχουμε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε βάζοντας ξεκάθαρους στόχους. 

Ένας εύκολος τρόπος για να το επιτύχεις αυτό είναι να συνδέσεις όσα κάνεις στην καθημερινότητά σου με τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, κλέβοντας ένα 5λεπτο κάθε πρωί για να κάνεις μια υπενθύμιση για τους στόχους σου.

2. Δεν κάνουν πίσω

Τα άτομα αυτά αφοσιώνονται σε όσα θέλουν να πετύχουν και δεν οπισθοχωρούν. Όταν πρόκειται για μια απόφαση ζωής το μυστικό είναι να στρέφουμε την προσοχή μας σε αυτή μέχρι να καταφέρουμε να την πραγματοποιήσουμε. 

Σύμφωνα με τη life coach, η αληθινή επιτυχία είναι απόρροια της αφοσίωσης και της στοχοπροσήλωσης, ενώ το overthinking δεν επιτρέπεται.

3. Μετατρέπουν συνήθειες της καθημερινότητας σε μακροπρόθεσμους στόχους

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη βρίσκονται συνεχώς σε μια διαδικασία να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και φροντίζουν να αξιοποιούν σωστά το χρόνο τους.

Προσπάθησε να αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που ενισχύσουν την παραγωγικότητά σου και προσπάθησε να περιορίσεις το χρόνο που περνάς online.  Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στο τι επιλέγουμε να λέμε καθώς ισχύει πως «είμαστε οι ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας».


epirusblog.gr
5 of 5
Οι 3 συνήθειες των ατόμων που είναι ικανά να λαμβάνουν μεγάλες αποφάσεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8521627310239264053
item