Ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου θα είναι ο πρόεδρος του 3ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου θα είναι ο πρόεδρος του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που ξεκινάει αύριο το απόγευμα στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, με απόφαση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ο κ. Ευθυμίου αποδεχόμενος την πρόταση τονίζει: «Αποδέχθηκα με ιδιαίτερη τιμή την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη να αναλάβω την ευθύνη της Προεδρίας των εργασιών του Συνεδρίου, καθώς δεν πρόκειται για μια συνήθη και τυπική κομματική διαδικασία, αλλά για μια εμβληματική αφετηρία αναγέννησης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, του ιστορικού κορμού της δημοκρατικής παράταξης της χώρας».

Ποιος είναι ο Πέτρος Ευθυμίου

Ο Πέτρος Ευθυμίου είναι ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής τον Σεπτέμβρη του 1974. Υπήρξε ειδικός σύμβουλος στο Υφυπουργείο Νέας Γενιάς και Αθλητισμού, Γενικός Γραμματέας Τύπου και Πληροφοριών και Υπουργός Παιδείας. 

Διετέλεσε ευρωβουλευτής, βουλευτής Β’ Αθήνας και εξελέγη Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) την διετία 2010-2012. 

Εργάστηκε αρχικά ως εκπαιδευτικός και εν συνεχεία ως δημοσιογράφος.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου θα είναι ο πρόεδρος του 3ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8744418433306183220
item