Δήμαρχος Βοστώνης: Στην παρέλαση των ομογενών για την 25η Μαρτίου φορώντας το γαλανόλευκο μαντήλι του... Μπακογιάννη

Η δήμαρχος της Βοστώνης έβαλε τα... γαλανόλευκα, για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν την πρωτομαγιά στην Νέα Αγγλία των ΗΠΑ.

Μάλιστα, η δήμαρχος Μισέλ Γού φόρεσε το γαλανόλευκο μαντήλι που της χάρισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στη Βοστώνη.

Η δήμαρχος της Βοστώνης με το γαλανόλευκο μαντήλι του Κώστα Μπακογιάννη

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στους εορτασμούς η κ. Μισέλ Γου αναφέρθηκε εκτενώς και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην κοινή απόφαση τους να προχωρήσουν σε αδελφοποίηση Αθήνας και Βοστώνης, χτίζοντας ακόμη πιο δυνατούς δεσμούς με τις κοινότητές τους.

Η αδελφοποίηση των δύο πόλεων θα δημιουργήσει, όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος της Αθήνας, μια νέα, σύγχρονη και στέρεη γέφυρα συνεργασίας η οποία θα συμβάλλει και στην ενίσχυση των οικονομικών δεσμών, με θετικό αντίκτυπο και στην τόνωση του τουρισμού της Αθήνας.

Ο κ. Μπακογιάννης κάλεσε, εξάλλου, τη Δήμαρχο της Βοστώνης τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην ελληνική πρωτεύουσα.


epirusblog.gr
5 of 5
Δήμαρχος Βοστώνης: Στην παρέλαση των ομογενών για την 25η Μαρτίου φορώντας το γαλανόλευκο μαντήλι του... Μπακογιάννη
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 4176805121642685227
item