Η 24χρονη χορεύτρια που έχει κλέψει την καρδιά του Light

Μια «καυτή» χορεύτρια (και δυνάμει ψυχολόγος!) έκανε τον Light να βρει και πάλι το… φως του έρωτα!

Περίπου έναν χρόνο μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση του με την Εμμανουέλα, την κοπέλα που ήταν στο πλευρό του για σχεδόν τέσσερα χρόνια και -όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος- αποτελούσε την πηγή της έμπνευσής του στα τραγούδια που δημιουργούσε, ο δημοφιλής τράπερ φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

O Light είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Η νέα σύντροφός του λέγεται Άννα Θεοδωρίδη, είναι μόλις 24 ετών και σπουδάζει ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

anna theodoridi

Παράλληλα η ξανθιά καλλονή, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο, εργάζεται ως χορεύτρια σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Ήταν, μάλιστα, η συγκεκριμένη δραστηριότητά της που λειτούργησε ως αφορμή για να έρθει πιο κοντά με τον Χρήστο Ιωαννίδη, όπως είναι το πραγματικό όνομα του τράπερ Light. 

Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, αλλά το αίσθημα μεταξύ τους έμελλε να φουντώσει τώρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες και οι δημόσιες εμφανίσεις τους διαδέχονται η μια την άλλη. 

Οπως πληροφορηθήκαμε, μάλιστα, ζουν πλέον και κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του τράπερ, ενώ κάνουν και οι δύο πολύ συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Η 24χρονη χορεύτρια που έχει κλέψει την καρδιά του Light
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4130720012215651013
item