Βόλος: Πατέρας καταδικάστηκε για ασέλγεια στην 10χρονη κόρη του -Αναζητείται από τις αρχές

Στις δικαστικές αίθουσες έφτασε η υπόθεση ασέλγειας ενός 10χρονου κοριτσιού, από τον πατέρα του, το 2018 στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, η υπόθεση στο Βόλο εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών και ως μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα της 10χρονης που είχε υποβάλλει και τη μήνυση, μετά από εξομολόγηση του ανήλικου αγοριού της, το οποίο είχε δει τον πατέρα του να ασελγεί στην μικρή αδελφή του.

Ο 41χρονος ασελγούσε στην κόρη του τουλάχιστον έξι μήνες

Ο πατέρας ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του στο Βόλο τουλάχιστον έξι μήνες πριν γίνει αντιληπτός και όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη (14χρονη σήμερα), που τότε ήταν μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού στο Βόλο, το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του.

Αναζητείται από τις αρχές ο 41χρονος πατέρας στο Βόλο

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της και ο 41χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε κάθειρξη 9 ετών με αναστολή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικο κάτω των 12 ετών. Μετά τη δίκη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. 

Η έφεσή του συζητήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας. Ο ίδιος δεν ήταν παρών. Η έφεση κρίθηκε ανυποστήρικτη και παρέμεινε σε ισχύ η πρωτόδικη απόφαση, η οποία πρέπει να εκτελεστεί.

Η Αστυνομία είχε δώσει σήμα τον Απρίλιο για τη σύλληψή του ως φυγόποινου, ενώ και χθες που συζητήθηκε ξανά η υπόθεση της δεκάχρονης με κατηγορούμενο τον πατέρα με την κατηγορία αυτή τη φορά «γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών», δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. 

Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια για τέλεση σεξουαλικών πράξεων μεταξύ συγγενών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης, αλλά για να οδηγηθεί στην φυλακή πρέπει να βρεθεί ο 41χρονος.


epirusblog.gr
5 of 5
Βόλος: Πατέρας καταδικάστηκε για ασέλγεια στην 10χρονη κόρη του -Αναζητείται από τις αρχές
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3275535962580951585
item